Francis Coquelin egy évig a francia elsőosztályban fog játszani, miután az Ágyúsok kölcsönadták a Lorient gárdájának. A hazájába visszatérő játékosnak nem szerepelt a tervei között, hogy kölcsönbe kerül, ám baklövésnek sem tartja a szerződést.

"Amikor az Arsenalhoz igazoltam, nem terveztem, hogy kölcsönbe fogok kerülni, de mint már mondtam, nem kaptam elég játéklehetőséget az Ágyúsoknál, így nem tartom hibának, hogy ide szerződtem, ahol szintén minőségi futballt játszanak. Folyamatos fejlődésben vagyok, s örülök, hogy aláírtam a Lorienthez."

Coquelin Észak-Londonban gyakorta játszott jobbszélsőt, ám a Lorient edzője, Christian Gourcuff valószínűleg középpályásként fog rá számítani.

"Ő egy védekező középpályás. Az Arsenalban sokszor játszott a védelem jobb oldalán, de én úgy vélem, hogy nem ez a legerősebb pozíciója. Ő egy középső középpályás, de a jobbszélső középpályásként is tud jól teljesíteni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Jót fog tenni ez az egy év Coquelinnek, remélem sokat fog játszani! :) Am én Özilt tehetséges játékosnak tartom, a Werderbe nagyon jó és én örülnék ha jönne, ráadásul még nagyon fiatal is!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem jó üzletet kötöttek az ágyusok!Jót tesz neki neki az 1 éves kölcsönadás!Mindenképpen jöjjön Özil! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
ha már oda ment akkor biztos az igazolás csak már bejelenthetnék már:D hm Özil...jó játékos csak egy VB nyújtott produkció nem biztos h év közben is jó lenne...de szívesen látnám én is..
14 éve
Törölt felhasználó
Jót tesz neki ez a kölcsönlét az biztos.
Özilt én még nem láttam játszani a Werder-ben, de a válogatottban igen, és tényleg ügyes gyerek. Nem egy Fabregas pótlás, de nagyon jó kis játékos.
14 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ezt az Özil gyereket a fenébe! Felkapott, fiatal játékos akinek rendes megkérik az árát 1-2 jó sikerült meccse után! Szerencsére Wenger'bá ilyen játékosokat nem vesz!

Szólj hozzá