Az Arsenal csatára, Carlos Vela elmondta, hogy a mexikói válogatottat ő személy szerint még mindig továbbjutásra esélyesnek tartja a Dél-Afrika ellen elért 1-1-es döntetlen ellenére is.

Az első meccsen fontos, hogy jól kezdjünk. Úgy gondolom, hogy ez a csapat még annak ellenére is nagyon erős, hogy nem sikerült megnyerni a vb-nyitómeccset.

A mexikóiak valóban frusztráltak lehetnek, mert az első félidei játékbeli dominanciát nem sikerült gólra váltaniuk 84,490 néző előtt a Soccer City stadionban, Johannesburgban.

Siphiwe Tshabalala szerzett vezetést a házigazda dél-afrikai válogatottnak egy bombagóllal, Steven Pienaar adta a gólpasszt az 55. percben. A 79. percben egyenlített Mexikó a Bafana Bafana ellen, Rafael Marquez talált be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Vela remélem mostmár bebizonyítja, hogy miért is akkora tehetség, mert idén vhogy ez eddig nem nagyon sikerült neki, legyen az az Arsenalban, vagy a nemzeti csapatában mutatott teljesítmény!
14 éve
Törölt felhasználó
Borzasztó gyenge volt Mexikó, ez be kell látni. Az első napon nem sok minden érdekesség történt, a franciák meccse kifejezetten unalmas volt. Tshabalala gólja picit felébresztett! 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Vela-tól többet várok a következő meccseken! Az első meccsnek voltak olyan periódusai amikor a nevét nem lehetett hallani,és amikor nála volt a labda akkor sem igazán próbálkozott egyéni megvillanásokkal!Dos Santos sem játszott a legjobban,de ő legalább próbálkozott távoli lövésekkel,míg Carlos-nak csak egyetlen mozdulata marad meg benne,amikor bejátszotta Franco-nak a labdát,de az azért szép mozdulat volt!
14 éve
Törölt felhasználó
?????? :gulp:
14 éve
Törölt felhasználó
Boccs!!!!Én a Roberto Carlos góljáról írtam,de leesett hogy Vela! :P

Szólj hozzá