Carlos Vela elmondta az Arsenal TV-nek, hogy Mexikó válogatottja senkitől sem fog félni a világbajnokságon.

Az Arsenal csatárának nemzeti együttese nehéz ellenfeleket kapott: Franciaország, Uruguay és Dél-Afrika lesznek azok, akikkel szemben ki kell vívni a továbbjutást. Mexikó az előző négy vb-n mindig a legjobb 16 között esett ki.

Vela valószínű, hogy már a nyitómeccsen szerepet kap holnap a házigazda Dél-Afrika ellen, és a csatár szerint együttese duzzad az önbizalomtól.

"Mindenki reménykedik abban, hogy megnyeri a tornát. Tudom, hogy nehéz lesz, de álmodhatunk és gondolkodhatunk arról, hogy miénk lesz a végső győzelem."

"Spanyolország és Brazília azok a gárdák, akiket meg kell verni majd, de lehet, hogy előnyösebb helyzetben várhatjuk azt a szakaszt. Esélytelenként nekivágni egyszerűbb, és mi senkitől sem félünk. Tiszteljük őket, nincs mit vesztenünk."

"Jók akarunk lenni és persze élvezni akarjuk a csatákat. Nagyszerű a csapatunk és tapasztalt is egyben, ez hasznos lehet. A fiatalok mindig tanulnak valamit azoktól, akik korábban már részt vettek vb-ken, ez a legjelentősebb dolog."

"Rendelkezünk olyan futballistákkal, akik a támadáshoz sokat tudnak hozzátenni, de hátul is képesek helytállni. Meglátjuk, hogy megy majd ez."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

14 éve
Törölt felhasználó
Egyértelműen továbbjuthatnak,sőt akár az elődöntőig is elmehetnek jó játékkal és kis szerencsével! ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
on:A mexikóiak nagyon jó benyomást tettek rám a felkészülési meccsek alatt,szóval véleményem szerint nem elképzelhetetlen,hogy a csoportból tjutnak,és talán még egy kört is menni tudnak,bár nem tudom,hogy kik lehetnek a soros ellenfelek ezért ebben nem tudok biztosat mondani!

off: http://www.youtube.com/watch?v=Y5QbQYJnRYA <- A spanyolok 2. gólja Lengyelország ellen! Gyönyörű!
14 éve
Törölt felhasználó
Hajrá Vela, mutasd meg mit tudsz, mert idén az Arsenalban nem nagyon tudtad!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Én szorítok Veláéknak, szimpatikusnak tartom a mexikóiakat. Ebben a csoportban bármi megtörténhet( még az is ,hogy kiesnek a franciák). A mexikóiak jól tartják a labdát , de nem igazán tudnak védekezni és rengeteget szabálytalankodnak és ebből gondjuk lehet , ha olyat bírót kapnak aki nem tűri a keménykedést.Uruguay is szimpi csapat, ők is támadó szellemben fociznak és a csatárkettősük nagyon penge. A franciákat már nem láttam egy ideje, nem tudom milyen állapotban vannak, de nem várok sokat tőlük. Régen nagyon szerettem őket (Henry miatt főleg ) meg ugye 4-en is ott vannak tőlünk de mostanában valahogy nem megy nekik ami nagyrészben köszönhető a s*ggfej Domenechnek is . A Dél -Afrikaiakkal lesz a hazai közönség de nem tartom továbbjutrásra esélyes csapatnak. Mindent összevetve szerintem a VB egyik ha nem a legkiegyensúlyozottabb csoportja ez, ahol nagyon nehéz megjósolni a továbbjutók kilétét. Sok gólra és izgalmas meccsekre számitok ( a támadó szellem és a "nem túl acélos" védekezés miatt) ebben a csoportban. Velának és a galloknak pedig külön drukkolok hogy minél nagyobb tapasztalattal és lehetöleg EGÉSZSÉGESEN térjenek vissza hozzánk.
:)
14 éve
Elég nehéz csoportban vannak, de szerintem ők tovább mennek innen is.

Szólj hozzá