Az Arsenal tegnap jelentette be hivatalosan is Marouane Chamakh szerződését, miután a marokkói játékos szerződése lejárt az előző csapatánál, a Bordeauxnál.

A csapatnál már Robin van Persie, Samir Nasri és Bacary Sagna is örömmel nyilatkozott az új érkezőről, és Arséne Wenger is elégedetten nyugtázta Chamakh érkezését.

"Nagyon örülök az érkezésének, mert minőségi erősítésről van szó. Nem csupán egy nagyszerű futballjátékosról, hanem egy harcosról, aki minden pontért küzdeni fog a pályán. Azt gondolom, minden kritériumban megfelel a Premier Liga követelményeinek." - mondta Wenger az Arsenal TV csatornájának.

"Több, mint egy évig álltunk vele kapcsolatban. Már tavaly is le akartuk igazolni, de akkor a Bordeaux nem engedte. Tudtuk, hogy a szerződése le fog járni, de ennek ellenére is ott volt a kockázat, hogy hosszabbít a franciákkal, vagy más csapathoz megy. Végül minket választott, nagy örömünkre."

Az Arsenal menedzsere úgy véli, hogy a csapat támadószekciója akár már az új idényre is készen áll, viszont a védelembe további igazolásokra lehet majd számítani.

"Most már van elég játékosunk elöl, innentől kezdve meg kell nézni, hogy hol tudunk javítani a többi területen."

"Nagyon keményen nézelődünk jelenleg az átigazolási piacon. Folyamatosan figyelemmel követjük az eseményeket, az információkat, delderítjük, hogy melyik játékost kellene a leginkább leigazolnunk. Egy, vagy két erősítéssel még legalább számolunk." - tette hozzá Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

14 éve
Törölt felhasználó
én csak azt akartam evvel mutatni, hogy azok a csapatok, amelyekbe az angol játékosok aránya nem éri el a 40%-ot, előrébb végeznek, mint azok amelyekbe eléri, az angol válogatottba max 24 játékos fér be, ha most minden csapat kezdőjébe lenne 5 akk az már 100 játékos, csak a kezdőbe, akk ez azt jelentené h sok csapat gyengülne, és meg nézzétek meg az összes kezdőnk válogatott játékos, jó most nasri nem, de amúgy őis
14 éve
Törölt felhasználó
HA FABREGAS ELMEGY AKKOR WENGER TÖBB MINT 2 JÁTÉKOST VESZ EBBEN BIZTOS VAGYOK, ÉS HA NEM MEGY EL AKKOR 1- VAGY 2 JÁTÉKOS ELÉG
14 éve
Törölt felhasználó
Srácok én szerintem fölösleges jóslatokba merülni,h ki jönne ide meg milyen jó lenne!
Bízzunk benne ,hogy még két ember érkezni fog k.pályára és védelembe!
Már akkor azt mondom,h mindenki imát mondhat!
Ha Chamakh ráérez,bízzunk benne mint SAgna Verminator vagy Nasri!
Akkor csatár poszton tényleg minőségi erősítés történt!
Sajnos 6 ember ide ugyse fog sosem érkezni míg Wenger itt van plusz míg nem gazdagszik meg a klub!
De ha már érett játékosokat hoz,mivel éretlenből van dögivel!!
Akkor ne aggódjatok erősödni fog a klub,plusz Fabregas hátha nem távozik és egybe marad a klub,miért is ne maradna egyben!!!Bízzunk benne!
És premier lig címért harcban fogunk állni,ha idén is utolsó 5 fordulónál buktuk be erősebb kerettel tovább ki fogunk tartani!!
ennyit röviden puszilok minden szépö lányt!
Végre süt a nap!ez jóóó!
go gunners és bízzunk benne,hogy jóra fordulnak a dolgok!
Szerintem most tényleges erősítés lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Én még hoznék két jó védőt, lehetőleg tapasztalt angol játékosokat. Aztán még középpályára 2 embert. Egy SWP-t és egy irányító középpályást! Ezzel fullosak lennénk.

(ebbe belekalkuláltam Cesc és Gallas eligazolását is valamint a többi távozóét: Silvi, Merida stb.)
14 éve
Törölt felhasználó
jövőre se fogunk nyerni semmit!
...

Szólj hozzá