A Nice csatára, Loic Remy elárulta, hogy a legszivesebben az Arsenalhoz igazolna.

A 11 millió fontra saccolt játékost nem csak az Arsenal, de a Lyon is szemmel tartja, az idei szezonban pedig 13 gólt szerzett 31 pályáralépésből.

"Az Arsenal az a csapat, ahová csatlakozni akarok. Nem tagadom, hogy ez az elsődleges cél. Az Arsenal egy fiatal, céltudatos csapat, imádom őket nézni." - mondta Remy az RMC-nek.

"Ez lenne a legjobb hely a számomra. Nagyon sokat beszéltem Thierry Henryval a csapatról, milyenek ott a körülmények, milyen az élet arrafelé." - tette hozzá.

"Talán ez azért van, mert egész kisgyerekkorom óta nekik szurkolok. Mondanom sem kell, nem voltam csalódott, amit Titi mondott nekem róluk."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Remy jó kis játékos, és egyetértek Clichyvel, sztem is ilyen játékosok kellenek egy ilyen klubba, nem ilyen Arshavinok, aki nem hajt! Persze ha hajt, azt mondom jól van, de nagyon el van kényelmesedve picsán kéne rúgnia Wengernek, mert láthattuk, hogy tavaly is milyen játékokra volt képes, akkor most mért kell neki ezt csinálnia?! :shut:
14 éve
Törölt felhasználó
Clichy,így van!
nem ilyen Arsahvinokra,(nem a "Nyilatkozataira"értettem)
Chamakh is elutasította a Poolt,pedig 10 K-val többet ajánlottak neki meccsenként,REmyvel és Gervinhoval mindössze annyi a baj,hogy nem angolok,és jövőre 25-ös kerettel kell lenni,Gervinho meg még 2 évente ANK-ra megy.
14 éve
Törölt felhasználó
Remy, Chamakh és Gervinho évek óta mondják, hogy szeretnének itt játszani. Gervinho az idekerülése érdekében tavaly nyáron végig edzett és idén rengeteg gólt lőtt. szezon közben csapatot váltott.. sokat fejlődött. ilyen csupaszív emberekre lenne szükség, akik mindent megtennének a csapatért.
14 éve
Törölt felhasználó
Remy jobb mint Chamakh??
na ne. 🐛 :gulp:
nem kell nekünk Remike.
14 éve
Törölt felhasználó
Teljesen osztom Arsene véleményét. Amugy sztem Remy jobb játékos mint Chamakh de ez az én egyéni véleményem. De 2en együtt nem tudom hogy férnének a csapatba. Sztem tuti nem jön nyáron, télen még jöhetett volna de már most sztem késő a Chamakh sztorit ismerve

Szólj hozzá