Gilles Grimandi, az Arsenal játékosmegfigyelője bevallotta, hogy az Arsenal érdeklődik a Nice kiváló támadója, Loic Remy iránt. A francia válogatott játékos kölcsönszerződést köthetne az Ágyúsokkal még az átigazolási ablak lejárta előtt. Ha Wengerék meg szeretnék venni Remyt, akkor 12 millió fontot kellene fizetniük.

Egy másik név is felmerült az Arsenal háza táján, mégpedig a nagy tehetségnek kikiáltott Gai Assulin. Ő a Barcelonában futballozik.

Alapvető információk a két játékosról:

Loic Remy
Pozíció: csatár
Életkor: 23 éves
Nemzetiség: francia
Klubja: OGC Nice
Mérkőzés-gól arány a klubjában (09/10): 13-7

Gai Yigal Assulin
Pozíció: Szélső / támadó középpályás
Életkor: 18 éves
Nemzetiség: izraeli
Klubja: Barcelona

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (30)

14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Assulin-nak is hallottam már 1-2 vitájáról és "nagyképűségéről". Tudom, hogy bemutatkozott az izraeli válogatottban, de én nem hasonlítanám egy argentin válogatotthoz. Igazad van, én nem követem úgy a Barca utánpótlását, holott régen én is fannak mondhattam magam, csak az ominózus BL-döntő után eléggé unszimpatikussá váltak. De azért megjegyezném, én már nem csak 1,5 perces videót láttam a játékából ;) Nem is azt mondtam, hogy adj a véleményemre, én sem akartalak téged meggyőzni arról, amit mondtam. Neked az a véleményed, nekem meg ez. Ahogy mondtad, a jövőben majd elválik, hogy lesz-e belőle valaki, de most még csak 1 TEHETSÉG a sok közül. Nekünk pedig szerintem most nem erre van szükségünk a téli átigazolás alatt, amikor így is jöttek már elegen. Az meg, hogy a Barca hány nagy játékost nevelt ki, hát éppen nem érdekel, mert ehhez most semmi köze. Nem csak a Barca edzőitől függ, hanem a játékostól is, hogy sztár lesz-e avagy sem.
14 éve
Törölt felhasználó
nemkell tehetség,mindig ezek a tehetség hajhászások, :-S
a jelenre kell koncentrálni,Hunti jó vétel lett volna,de nincs formában
szóval akit érdemes lett volna igazolni,az Saha többen mondták hogy nemkell mert lesérül...és akkor mivan? sztem semmi,már sokat elérnénk vele ha a szezonban 15-20 meccsen bevethető és akkor már nem lennének csatárpróblémáink
amig Sendit odaadtuk az Evertonnak megejthettük volna a témát 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Rendes sprintet kivágott... ;-P Amúgy ő még mindig klasszis játékos, sokkal jobb, mint Felipe Melo.
14 éve
Törölt felhasználó
esküszöm, hogy úgy futott mint Bolt! Neki van ilyen különleges stílusú futása ezt megláttam Gilbertoban is! Dee, hogy futott már! :D :D :D Ha szegény Bolt látta volna ezt a videót akkor elsülyedt volna szégyenében mert tuti verte volna 100 on :)

Még1* http://www.youtube.com/watch?v=5Rorhw4X78s
14 éve
Törölt felhasználó
Huntelaar kell.........ez már röhejes hogy milyen játékosokat hoznak már fel! :blank:

Szólj hozzá