Sol Campbell januárban tért vissza az Arsenalba, miután október óta együtt edzett Arséne Wenger legénységével, s egy fél évre írt alá az Ágyúsokhoz.

Azóta már többször is bizonyította, hogy a kora ellenére is alkalmas a feladatára, így nagy az esélye annak, hogy hosszabbítani fog az észak-londoniakkal, de először még le kell ülnie beszélgetni a menedzserével.

"Őszintén szólva nem tudom még, hogy mi lesz velem. Minden bizonnyal le fogok ülni a Főnökkel beszélgetni, s csak azután születik majd meg a döntés."

"Igazán elégedett vagyok a játékommal. Keményen megdolgoztam ezért a fitnessz edzőkkel, s az egész stábbal. Csodát tettek velem."

"Számomra tökéletes ebben a környezetben, amelyet a minőség jellemez, futballozni, s mivel fantasztikus itt lenni, ezért továbbra is küzdenem kell, valamint mennem előre."

A jamaikai származású védő a visszatérése óta 12 alkalommal lépett pályára az Arsenal színeiben, s szerepelt az ősi rivális Tottenham Hotspur otthonában is, ahol az Ágyúsok veresége ellenére nagyszerű teljesítményt nyújtott, pedig a nevelőegyüttesének drukkerei ellenségesen léptek fel vele szemben, s próbálták nyomás alatt tartani.

"Kemény volt, de személy szerint jó volt látnom, hogy végig volt bennem erő, s nem fáradtam ki a meccs végére."

"Bár az emberek sokat beszélnek a Spurs elleni összecsapásról, a visszatérésem óta nem ez volt az egyetlen nagy momentumom."

"A Stoke City elleni első meccsem a vereség ellenére is jó volt számomra, míg a Porto otthonában is fantasztikusan éreztem magam egy-két dolgot leszámítva."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Még 1 évet neki :). Jó hatással van a csapatra meg hasznosan is játszott amikor lehetőséget kapott. :)
14 éve
Törölt felhasználó
már a jelenléte miatt megérdemel mégegy évet.
14 éve
Törölt felhasználó
Sok játékosból hiányzik az, ami egy "öreg rókában" meg van! Az alázatosság! Campbell hihetetlen minden meccsen, amin pályára lép, látszik, hogy egy vérbeli harcos és egy igazi ágyús! Mindig hergeli magát és a csapattársait, és látszik rajta a tűz és a győzniakarás, ami idén nagyon kevés Arsenal játékosok látszott! Ezen el kéne gondolkodnia Wengernek is, mert Solból csak 1 van, ő megteszi amit kell, de a többieknek is ki kell venniük a részüket, csak így lehet sikeres egy klubb!
14 éve
Törölt felhasználó
Jövőre ezeket a védőket látnám szívesen Arsenal mezben.:Sol(természetesen:D),Vermaelen,Gallas,Gibbs,Eboue,Sagna,Clichy,Djouru,Savic,Hangeland,Richards(bár ő csak álom marad sajnos)
14 éve
Törölt felhasználó
Indulás meccset nézni skacok!
Barca-Inter!
Hogy igazán jó legyen a kocsmába én ARSENAL mezbe megyek! :)
hajrá Inter, vesszenek a katalánok!!!!!!!!!
GO GUNNERS!!!!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá