Az Arsenal védője már várja a Tottenham elleni derbit a White Hart Lane-en, és nem fogja megzavarni az esetleges füttykoncert a mecccs alatt.

Nem jelent problémát a játék, ha a menedzser úgy akarja.

Ha szüksége van rám, és engem választ, én ott leszek. Nincs idő szentimentális dolgokra. Öt meccs van hátra, mindegyiken könyörtelennek kell lennünk.

Campbell elismeri, hogy maximális koncentráció szükséges a szezon többi meccsének megnyeréhez, melynek első állomása a soron következő Tottenham elleni 3 pont beszerezése.

Egy újabb csavar kell a végére. Nagy mentális erő kell, és kíméletlenség - ez a dolgunk a továbbiakban.

Keményen kell dolgoznunk, és túl kell jutnunk a Barcelona elleni meccsen. Fel kell dolgozni, és tanulni belőle.

-folytatta a veterán védő.

Újra bizonyíthatjuk, hogy felálltunk a padlóról. Remek meccs lesz a Spurs elleni.

Hogy őszinte legyek, mindenkinek tanulnia kell még csapaton belül.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Solnak, kíméletleneknek kell lennünk, mert csak így sikerülhet! A sorsunk a Chelsea kezében van és csak utána a mienkben!
14 éve
Max 1% hogy ott is lesz RVP a padon, ilyenekben nem szabad reménykedni, főleg valós ok nélkül. Gallasszal már eljátszottuk, és nem jött be, az MU is égbekiáltó kockázatot vállalt Rooney játékával. Annyiból tiszteljük már meg RvP-t, hogy nem kockáztatjuk meg a játékát, főleg a vb előtt. Ha kihagyja, akkor csak a kedvét basszuk szét... nem érdemes ezzel szórakozni. Inkább Bendtner, ő még formában is van (ezt hogy tudtam leírni, nem értem) :D
14 éve
Törölt felhasználó
Én is olvastam az Ns-ben szombaton, hogy Van Persie akár már a t'ham ellen játszhat is.
14 éve
Törölt felhasználó
hát igen...ribery villa silva ezek soha nem jönnének ide nem is értem miért találgatunk...és soha az életben nem adna ki wenger 40 millát egy játékosért..és ha 40et sokkalta ferguson wengus sem fog adni annyit villáért...és ha jön chamak akkor föleg nem fog fizetni villáért..
14 éve
Törölt felhasználó
arra is kell neznunk h a mostani jatekosaink is fejlodni fognak a nyar folyaman mandanda,eboue gallas,verma,clichy , song,fabregas,diaby walcott,RvP/CHAMAKH,/villa,nasri/arshavin ez jo lessz jovore a cserekkel manu,djourou,sagna,vela denilson es j.simpson,rosicky valakit kifelejtettem?????? mehetnek:dudu,silvestre,fabianski, senderos maradjon meg 1 evet talan magahoz jon

Szólj hozzá