Arséne Wenger szerint, a szerda éjszakai Bajnokok Ligája mérkőzéskor hihetetlen visszatéréseben lesz rész Sol Campbellnek.

A 35 éves védő épp egy Bajnokok Ligája góllal fejezte be Arsenalos pályafutását, és épp egy Barcelona elleni meccsen, még 2006-ban.

Ebben a szezonban viszont már a harmadosztályú Notts Country csapatában futballozott.

Pár hónappal később Arséne Wenger visszahívta a játékost, így újra az 'Ágyúsoknál' folytatja pályafutását.

Hihetetlen. Hat hónappal ezelőtt a Notts Countryban játszott, és most a Barcelona ellen vív Bajnokok Ligája meccset. Bámulatos.

-fogta rövidre a menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
sol az állat testben oda veri:D
14 éve
Törölt felhasználó
Testi fölénye azért ott van... de Vermaban bízom.
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem a kor számít!Ha Sol használja az alap test erejét elnyomhatja Messit azért ne feledjük ,hogy a Primera Divisionban nem sok ilyen felépítésű védő van, persze vannak kivételek de ott kevésbé fontos a fizikum ahogy észrevettem.Messi nem ilyen fizikumú védők között szokott brillírozni!Majd meglátjuk. Plusz Solnak nem biztos ,hogy Messit kell fognia őt majd fogja Verma Sol pedig majd leradírozza Ibrat a pályáról. :)
14 éve
Törölt felhasználó
Jobban meg lennék nyugodva, ha Gallas visszatérhetne, és játszhatna! De ha netán nem épülne fel, semmiképp se erőltessük a játékát, mert Campbell szerintem tökéletes pótolja Williamet! Kérdés ez mire lesz elég egy Barcelona ellen? Azért az vicces lesz, amikor egy 35 éves Sol Campbell szeretne megállítani egy 22 éves, a világ jelenleg legnagyobb játékosát, Lionel Messit! Hm...
14 éve
Törölt felhasználó
Tomco ez nagy volt. haha. Remélem, hogy Gallas felépül mert igaza van Tomconak! Kb olyan lenne mint ha én versenyeznék Walcottal.

Szólj hozzá