Pénteken kisorsolták a Bajnokok Ligája negyeddöntők párosításait, ahol Európa két leglátványosabb futballját játszó gárda feszül majd egymásnak, megismételve a 2006-os döntőt.

Thierry Henry korábbi csapatával, míg Cesc Fabregas nevelőegyesületével nézhet szembe ezeken a meccseken.

Az 'Ágyúsok' március 31-én látják vendégül Pep Guardiola spanyol és európai bajnokait, majd a visszavágót április 6-án rendezik a Nou Camp-ban.

Rosicky felépült apró sérüléséből, és biztos abban, hogy a két klub egy emlékezetes meccset fog vívni.

A szurkolóknak nagyon várni kell ezt az összecsapást. Mindkét csapatnak ugyanaz a játékstílusa, és azonos a vágyuk, a szórakoztató futballra. Természetesen mi is nagyon várjuk már.

Rosicky örül, hogy mind Cesc Fabregas, mind pedig Nicklas Bendtner visszanyerte a formáját, és a cseh játékos bizakodik egy sérülés mentes időszakban. Bár elismeri, Robin van Persie hosszútávú sérülése némileg hátráltatja a csapatot.

Hátorozottan bátorító (hogy felépültek a sérültek), de ha itt lenne Robin, nem éreznénk magunkat kicsit hátráltatva.

Ami engem illet készen állok arra, hogy játsszak szombaton. A Hull elleni távollétem nem okozott nagy problémát - csak kis fájdalmat éreztem az ágyékomban, de mostmár készen állok.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

14 éve
Törölt felhasználó
Hát örülök is meg nem is a sorsolásnak, az a jó, h mindenki a Barcát tartja esélyesnek, és gyakorlatilag mi felszabadulva játszhatunk, mert mindenki szerint a Barcának KELL továbbmennie! Persze ez még nem jelenti azt, hogy tovább is fog!
14 éve
Törölt felhasználó
Nekem az a legnagyobb bajom, hogy ezt is a Digin kell lesnem... Na majd havernál esetleg, bár ezek a Digis kommentátorok meg műsorvezetők se túl szimpatikusak.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát igen azért nem lenne hátrány, hogy ha egy RvP ott lenne a támadósorba :) mocskos Chiellini :coolgrin:

Szólj hozzá