Nicklas Bendtner a hosszabbítás harmadik percében csapott le, és végül a 10 emberrel játszó Hull City-t 1-2-re verte az észak-londoni gárda.

Úgy gondolom megérdemeltük a győzelmet, mivel volt néhány remek támadásunk, és jó pár lehetőséget alakítottunk ki. Ennek köszönhetően lőtte be Nicklas a döntő gólt.

-nyilatkozta az ESPN-nek Sol.

Szoros meccs volt, de a lényeg, hogy három ponttal távoztunk.

A média egy vitatott büntetőről is cikkezik, tudniillik Jimmy Bullard értékesített tizenegyesét kiharcoló Jan Vennegoor of Hesselink lesről mozdult a büntetőterület felé.

Szerintem lesen volt, szóval technikai hibával szereztek vezetést.

Bendtner a múlt héten lehetőségek tömkelegét hagyta ki a Burnley ellen, a kritikusoknak egy Bajnokok Ligája mesterhármassal válaszolt, most pedig egy kulcsfontosságú gólt szerzett.

Örülök, mert sokáig 1-1 volt. Feszültek voltunk, de próbáltunk támadni.

Minden gólnak nagy jelentősége van, a mai különösen fontos volt, és elégedett vagyok a csapattal.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
sol az állat...nem az ő hibája volt eleve les volt csak elég madarak voltak a bírók...
14 éve
Törölt felhasználó
Tud ő jobbat is nyújtani, de sztem így is elfogadható volt a játéka. Büntető miatt hiba lenne okolni, mert ugye les volt, meg sztem nem is volt szabálytalan az eset. Neki aztán tényleg nem feladata a játékszervezés, biztosítson csak, s inkább Vermaelen mozogjon előrefele.
14 éve
Törölt felhasználó
Am mondjuk Solnak nem is az a feladata hogy lövöldözze előre a labdát, a középpályásoknak kell szervezni! Én megvoltam Campbellel elégedve, ne legyünk telhetetlenek, szerintem elfogadható teljesítményt nyújtott! A büntető meg eleve nem volt büntető a les miatt, szal Solt nem hinném hogy okolni kéne emiatt!
14 éve
Törölt felhasználó
azert sol baratunk 35 eves es reg jatszott mar 1 het alatt 2 fontos meccset, szerintem ezert lehetett ma gyengebb,mert faradt volt de szerintem 1 het mulva megint jo lesz. azert en nyugodtabb vagyok ha sol van ott es nem silvestre
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem nem kell kiakadni hogy nem nyújtott olyan teljesítményt mint korábban, alig élt tegnap, olyan fáradt volt.

Szólj hozzá