Az Arsenal védője, Gael Clichy szerint Sol Campbell egy rést töltött be 'Ágyúsok' csapatában, mióta megérkezett az Emiratesbe. Továbbá a veterán védő tapasztalata és vezetői képessége is hozzájárult a csapat bajnoki reményeinek visszaállításához.

Tisztelem őt, három hónapon át edzett velünk, és rögtön beilleszkedett. Ez volt a fő célja.

-nyilatkozta Clichy.

Sol nem az az ember, aki 90 percig fut és rohan, mint például egy szélső hátvéd, vagy egy középpályás, de a meccs alatt végig összpontosít. Az Aston Villa és a Porto elleni játéka mutatta, hogy mekkora vezéregyéniség. Biztosan hiányozna a csapatból, remek ötlet volt a visszaigazolása.

Mielőtt Campbell aláírt az Arsenalhoz, Wenger Silvestre-t emelte ki az öltöző vezetőjének, de most úgy tűnik az angol hátvéd veszi át ezt a pozíciót.

Az öltözőben is nagy tisztelet övezi. Általánosságban ezt mondják a tapasztalt játékosokól, és úgy gondolom, hogy ilyen téren mi vagyunk a legjobbak.

-folyatta az Arsenal 22-ese.

Sol vicces játékos, szereti ha mókázunk vele. Emellett szerény ember, és a pályán remek munkát végez. Ez az, amit akarsz egy játékostól, és természetesen támogatom a szezon további részében az ittlétét, nagy szerepe lesz majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
batár nagy állat...:D de így szeretjük....nagyon örülök h vissza jött
14 éve
Törölt felhasználó
Campbell nagyon fontos a csapaton belül, azon kivül hogy azért elég sűrűn játszik is tétmeccsen ugye Gallas sérülése vagy pihentetése miatt, emellett az öltözőben is nagy szerep jut neki, és a fiatalok fel tunak rá nézni! Mint ahogy Wenger is megemlíti, mikor még nem volt Sol, Silvestrere néztek fel a fiatalok, de így mostmár Campbellre és Silvestrere is feltudnak ami nem jelent hátrányt, sőőt!
14 éve
Törölt felhasználó
Igy van Sol az Sol.. Így tovább. GO GUNNERS!!
Hétvégén és a BL ben a Porto ellen tovább kell jutnunk! PEACE!!
14 éve
Törölt felhasználó
Campbellért tényleg kár lett volna és jó, hogy belátta, ő nem a negyedosztályba való!! én hosszabbítanék vele, mert tényleg egy nagyon fontos ember. a Stoke ellen a meccs előtt mondta a játékosoknak, hogy beszéljenek..szóljanak egymásnak a meccs alatt. az ilyen apró dolgokból lesznek később az ifjú játékosok klasszisok. egy ilyen ember, mint Sol pedig kell a fiatalok mellé!!
14 éve
Törölt felhasználó
az biztos, hogy Sol egy igazi vezér. és én eddig elégedett vagyok a teljesítményével teljes mértékben!
úgy néz ki, hogy Clichy is visszanyeri lassan az igazi formáját, mivel a Stoke ellen nagyon jól teljesített, remélem, hogy hozni fogja a Burnley ellen is ezt a formát!
érdekesség, hogy a mai Arsenal védelemben nem sok ember mondhatja el, hogy játszott a "régi, nagy" Campbellel, de Clichy igen (még ha kiegészítő emberként is) ;)

Szólj hozzá