Sol Campbell a Stoke City elleni FA-kupa-meccsen tért vissza az Arsenal első csapatába, amelyet az észak-londoniak 3-1-re elveszítettek a Britannia Stadionban, ezzel búcsúzva a versengéstől.

Az Ágyúsok most szombaton is a Fazekasok otthonába látogatnak majd, ahol mindenképpen nyerniük kell, nehogy kárba vesszenek az előző két forduló előnyös eredményei, amellyel Arséne Wenger alakulata elérhető közelségbe került a Manchester United, illetve a Chelsea együtteséhez.

Az Arsenal 35 éves védője, aki William Gallas sérülése miatt súlyozott szerephez juthat, kifejtette abbéli véleményét, hogy nem lenne lehetetlen küldetés elhódítani a Premier Liga serlegét, viszont az Ágyúsoknak minden erejüket harcba kéne vinniük érte.

Egyszerű a helyzet: a lehető legtöbb meccsünket meg kell nyernünk a szezon hátralevő részében.
A riválisaink még fognak egymás ellen játszani, így nekünk csak az a feladatunk, hogy minden erőnket bevetve tegyük a dolgunkat.
Tehát a fennmaradó meccseinken ki kell adnunk magunkból a tőlünk telhető legjobbat, s az idény végén meglátjuk mire lesz mindez elég.

Campbell nyilatkozata az Arsenal hivatalos meccsnapi programfüzetében olvasható.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Lehmann tényleg nem volt rossz, de csinált egy-két érdekes dolgot. Fabianskiban nagyon bíztam, de a Porto ellen sírva fakadtam a teljesítményétől >:-(
Campbellt meg jó viszont látni, egyből fejelt is egy gólt. Jó lehet a védelem közepén, de félő, hogy ennyi idősen nem lesz elég gyors. Alapból nagy darab és hát kezd kiöregedni. 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
1 biztos:hétvégén lehet nehezebb dolgunk lesz a Stokekal mint a Cselzinek a Cityvel.
Nagyon aggódok a meccsünk miatt.Abból a stadionból még nem nagyon távozhattunk emelt fővel.
14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne nagyon, ha bajnokok lennénk idén, de én erre nagyon kevés esélyt látok!
14 éve
Törölt felhasználó
Kötelező a győzelem a Britannia stadiumban.
14 éve
Törölt felhasználó
hát remélem h tényleg megnyerjük a maradék meccseinket..

Szólj hozzá