A Villareal játékosa szerint a Barcanak nem lesz könnyő dolga, amennyiben komolyan gondolja Cesc leigazolását, ugyanis Wenger erősen kötődik egyik legjobb játékosához.

Az utóbbi időben sok pletyka jelent meg Fabregasról. Pique és Puyol szerint Cesc hamarosan a Barcelona csapatába igazol.

Pires így látja a dolgokat:

Wengert nem érdekli a pénz. Mindig is ragaszkodott a legjobbjaihoz.

Ő a csapatkapitány és Wenger hisz benne és a legfontosabb, hogy mindig játszhat. A Barcánál ez nagyon nehéz lenne. Választanod kell, de ez nagyon bonyolult dolog.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Miért szól minden második nap egyik cikkje erről? Fabregas nagyon rosszul tenné, ha elmenne. Abban biztos vagyok, hogy mindent meg fog tenni a vezetőség Fabregas marasztalására. Erre vannak is módszerek és nem csak a pénz! Ha viszont azt veszem alapul, hogy Henryt is átcsalogatták, a helyzet már kicsit rosszabbul fest. Mondjuk Henry nem egyszer mondta, hogy a Barca ilyen, meg olyan jó és szép focit vágyik és egyszer szívesen kipróbálná ott magát. El is ment. Cescnél még nem láttam ilyen konkrét nyilatkozatot. Ez szerintem jót jelent. Nem hiszem, hogy elmegy.
14 éve
Törölt felhasználó
Song-nak kérdéses a játéka,de nagy valószínűséggel kezdeni fog!Én csak a sky sports várható kezdőjét írtam le,messze nem biztos hogy így állunk ki!
14 éve
Törölt felhasználó
"Wengert nem érdekli a pénz" -ez azér elég nagy túlzás :) (de ezzel nem bántani akarom)
14 éve
Törölt felhasználó
Song amúgy hol van, vagy megsérült vagy mi?
14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel ráérünk május végén foglalkozni! Sztem ez várható!

Fabianski-Eboué-Campbell-Vermaelen-Clichy-Fabregas-Denilson-Nasri-Walcott-Bendtner-Rosicky

Szólj hozzá