Tegnap is két találkozót rendeztek meg a labdarúgó Bajnokok Ligája keretein belül, az egyiken az Arsenal és a Porto, a másikon a Bayern és a Fiorentina feszült egymásnak.

FC Porto 2-1 ARSENAL
Gól: Varela (11.), Falcao (51.) ill. Campbell (18.)

Az összefoglalóból kiderülnek a fontos események, így inkább egy személyes véleményt osztok meg. Sol Campbell és Tomas Rosicky volt szerintem a mérkőzés két legjobb Ágyúsa, utóbbi lecserélése lehet, hogy botorság volt Wenger részéről. Lukasz Fabianski talán élete legrosszabb napját fogta ki tegnap, így vastagon benne volt a vereségben. A Porto az ő öngóljával szerzett vezetést (vagy inkább Varela beadása nyomán), majd Rosicky fejesét Campbell bólintotta tovább a hálóba, így lett 1-1. A második félidőben megnyerte a meccset a Porto egy gyorsan elvégzett szabadrúgás után. Campbell és Fabianski fel sem ocsúdott a sokkból a szabadrúgás hírének hallatán, így alaposan benne voltak ebben. Más kérdés, hogy a játékvezető esélyt sem adott a sorfal felállítására.

Bayern München 2-1 Fiorentina
Gól: Robben (45.-büntetőből), Klose (89.) ill. Kroldrup (50.)

Ezen a meccsen is 2-1-es hazai győzelem született, a Fiorentina pedig emberhátrányban fejezte be az összecsapást. Még az első félidőben megszerezte a vezetést a hazai csapat Robben büntetőjének köszönhetően. A második játékrész elején egyenlítettek a vendégek Kroldrup révén. A 73. percben Massimo Gobbit kiállította Tom Henning Ovrebo, így a firenzeiek 10 emberrel fejezték be a találkozót. Miroslav Klose volt a döntnök, miután a 89. minutumban fejjel vette be Frey kapuját.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
A Bayern egyébként óriási lesgólt fejelt a 89. percben de most nem mondom el hogy videobírót a fociba mert Platini lecsukat !
14 éve
Törölt felhasználó
Matthew!Az igaz,hogy a 2. fele az írásomnak szinte ugyanaz,mint amit te írtál,viszont a hsz-em első fele csak arra az egy mondatra értendő amit kiemeltem(idéztem)!
14 éve
Törölt felhasználó
Az idézett mondat előtt van pont a lényeg, én minden aspektust megnéztem.

MU 3-2 Aston Villa?
14 éve
Törölt felhasználó
eriCesc -nek igaza van, szabalyos gol volt. A hiba inkabb ott keresendo, ogy a jatekkal kell foglakozni es nem raklamalni, foleg ugy, hogy te vagy az utolso jatekos a palyan, aki talan megallithatja az ellenfelet. Amator hiba volt ......
14 éve
Törölt felhasználó
nálam: Fabianski 2 Sagna 4 Campbell 8 Verma 7 Clichy 4 Denilson 5 Diaby 6 Cesc 6,5 Rosi 6,5 NAsri 6,5 BEndő 6 Walcott 3 EBoué 7 visszavágón a kezdőm!!!! Almunia Eboué Gallas Campbell Vermaelen Song Diaby Fabregas Nasri Arshavin Dudu

Szólj hozzá