Tegnap már több lap tényként kezelte Chamakh leigazolását. A Mirror akkori értesülései szerint az Arsenal 5 évre igazolta le támadót.

A The Sun ma azzal a kijelentéssel állt elő, hogy a Mirror által leírt dolgok részben igazak és Chamakh tényleg az Arsenalhoz igazolt. A jelentésben ez állt:

Chamakh nyáron az Arsenal játékosa lesz, 4 évre írt alá, ezalatt körülbelül 10 millió fontot fog keresni.

Az egész ügyben az az érdekes, hogy a Liverpool 10 000 fonttal többet adott volna hetente a marokkóinak, de ez nem hatotta meg Chamakh-ot és aláírt az Arsenalhoz.

(Ezeket a pletykákat célszerű óvatosan kezelni, ugyanis a megjelent pletykák valóságtartalmát nem tudni.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

13 éve
Törölt felhasználó
javítva
14 éve
Törölt felhasználó
mind1 hanyasban játszik csak jöjjön:Damúgy sztem a 29-esben fog mert a bordeaux-ban is az meg itt is szabad sztem azt választja ha jön
14 éve
Törölt felhasználó
Chamakh azért is lenne jó, amiért Vermaelen is az volt. ők győztes csapatból kerültek ide, tudnak nyerni és elhiszik, hogy képesek sikerek elérésére. -a mostani csapatba ilyen emberek kellenek.
14 éve
Törölt felhasználó
részegen nem kell kommentelni, mert az csak vitát szül.. a jövőben kerüljük a tudaton kívüli kommenteléseket, mert könnyen BANN lehet a vége :DD ;)
14 éve
Törölt felhasználó
Villa Vs Chamakh, nemhiszem, h sokan Chamakh-ra szavaznának.Mi nemtudjuk hogyan áll a klub anyagilag. PERSZE EZ IS RELATÍV!!!xD

Szólj hozzá