A Chamakh-saga körülbelül másfél éve zajlik, de pár hónap múlva végleg kiderül hol folytatja karrierjét a Bordeaux egyik legnagyobb játékosa.

A Mirror jelentései szerint Marouane Chamakh elfogadta az Arsenal 50 000 font/hét-es fizetési ajánlatát.

A jelentésben az állt, hogy a Bordeaux elnöke hivatalosan is kijelentette: 'Chamakh megegyezett az Arsenallal.'

A jelentés további részében még szó volt egy bizonyos előszerződésről is (korábban ezt mindkét fél tagadta). Állítólag Chamakh 5 évre írt alá az Arsenallal, a csapathoz végleg csak nyáron fog csatlakozni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

14 éve
Törölt felhasználó
Aki kellene nyáron Chamakh-on kivül: Balotelli v Dzeko,mert a sok sérülés a csatároknál nemjön jókor, és lehetne rotálni a csapatot...Akinfeev v Frey,mert Alumínium elég gyakran sültkrumplizik...és még Song mellé egy vkp: M.Sissoko v Melo, mert néha neki is kell a pihenő! Valamint belsővédö, ha nem irna alá Gallas és Campbell alá...
Tippjeim: Balotelli,Akinfeev,M.Sissoko...
14 éve
Törölt felhasználó
Ez mindd kamu, míg nem hivatalos a hír!
14 éve
Törölt felhasználó
Ő lesz a mi emberünk... Fejjátéka életveszélyes, technikailag is nagyon képzett, és ha belegondolunk, hogy a Bordeaux-ban szinte egyedül mire képes, akkor az Arsenalban olyan társakkal, mint van Persie, Arshavin, Fabregas, Nasri sokra viheti majd, elképzelhető, hogy nagyon megértik majd egymást...

Várom már a jövő évet, szerintem az lesz a vízválasztó, amikor több fronton is sikeresek lehetünk...

Ami nekem hiányzik, az egy világklasszis kapus, aki a bravúrjaival tartást ad a csapatnak, ha éppen nem megy a játék a csapatnak, akkor ő bravúrokkal véd, és lelki pluszt ad a csapatnak... Ilyen kapusunk Seaman óta nem volt, jó lenne a nyáron szerezni valakit (Buffon, Akinfeev, Frey).

14 éve
Törölt felhasználó
Ericsson Igen harcias kell, de nem Balloteli.Ő 20 éves és azt hiszi ő a király.Még semmit sem tett le az asztalra már egy nagyképű pöcs.Az ilyen emberek nem kellenek.Ő nem harcias csak egy pelenkás, aki szart sem csinált, és azt hiszi ő a világ közepe.Tudod mit ericsson vegyél fel msn-re.Ott megbeszéljük.Ne itt.rákattintasz a nevemre ott van.
14 éve
Törölt felhasználó
addig ne írjunk le senkit, amíg nem játszott itt. hitte volna valaki, hogy Diaby vagy Song vagy Sagna vagy Vermaelen ilyen játékos lesz? Sagna első évében már év csapatában volt és azelőtt egy kósza mondatot nem hallottunk róla. Chamakh is jó lehet, max eladjuk ha nem válik be. ingyen jön, egy pár milláért el lehet adni.

Szólj hozzá