Bár Arséne Wenger a mai sajtótájékoztatóján cáfolta, hogy előszerződést kötöttek volna Marouane Chamakh-al, a The Times, és a sport.co.uk internetes oldalak értesülései szerint mégis ez a helyzet, így a 26 éves marokkói csatár a nyártól csatlakozik a csapathoz.

A Bordeaux játszó csatár teljesítményét már legalább egy éve kíséri figyelemmel Wenger, és jó esély volt arra, hogy az idei szezont is az Arsenalnál kezdje meg, az idén lejáró szerződése miatt, de a címvédő csapat végül nem engedte el a játékost.

Robin van Persie, Nicklas Bendtner és Eduardo sérülései miatt az Arsenalnak égetően fontossá vált egy középcsatár igazolása, ugyanakkor Wengerék erőfeszítéseit nem koronázta siker a télen. Chamakh egyébként 270 pályáralépésből 67-szer volt eredményes a jelenlegi csapatánál, és révén, hogy még mindig versenyben vannak a francia liga első helyéért folytatott küzdelmben, valamint a Bajnokok Ligájában is, érthető, hogy a Bordeaux miért nem engedte el a játékost januárban.

A játékoshoz közel álló forrás szerint a szerződés öt évre szól, és tegnap délután írták alá a hivatalos iratokat.

 

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (29)

14 éve
Törölt felhasználó
remélem nem lesz :) hameg igen, akkoris van egy jó középpályánk. Arshavin-Song-Diaby-Ramsey-Wilshere-Walcott-Rosicky-Nasri-Eboué-Denilson-Merida + még az utánpótlás.. 😏
14 éve
Törölt felhasználó
az a baj hogy ezek már nem csak napi pletykák,minden oldal(a nem kacsa)oldalak is ezt nyomják,ez a csapat megint a nagyok mellett-szinte alárendelt szerepet játszik-szóval sztem igen 95% hogy elmegy ez van-.-'
majd meglátjuk nyáron igazam lesz e...
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem maradni fog Fabregas! Tudja jól, hogy a Barcában nem szorítja ki Xavit vagy Iniestát! Így szerintem le fog még húzni 2-3 évet és utána áll tovább! Addigra meg Ramsey meg kirobbanthatatlan lesz a kezdőből és meg van oldva az utánpótlás! Felesleges egyből már a helyettesét keresni! Fabregas helyettese Ramsey vagy Merida! De inkább Ramsey! Merida is tovább fog állni előbb-utóbb!
14 éve
Törölt felhasználó
Robin1114:
Miért lenne 95%? Ezt honnan vetted? Elolvastad a napi pletykalapot vagy mi? 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
eljött az idő,Fabregas 95% hogy elmegy,helyére Gourcuff vagy Özil jöhetne
persze a többi poszta is kell 1-1 minőségi játékos!!

Szólj hozzá