Craig Eastmond karrierje egyre inkább ível felfelé, és ő pont így érzi jól magát.

A 19 éves játékos mérföldkőhöz érkezett 2009-ben: először szerepelt az Arsenal tartalékcsapatában, belőtte első gólját, megnyerte az Ifjúsági FA Kupát, profi szerződést írt alá a klubbal, és a Ligakupa-keretbe is bekerült.

2010 első hónapja sem alakult rosszul: meghosszabbította szerződését az Ágyúsokkal, és debütált a nagycsapatban a Bolton ellen. Eastmondnak rengeteg célja van, és a legfontosabb számára, hogy folytassa remek sorozatát.

Nagyon gyorsan történik mostanában minden velem, de én szeretném, ha ez így is folytatódna. Könnyen alkalmazkodom és mindig koncentrálok.

Ha a felnőttek közé akarsz kerülni, akkor profi hozzáállás kell és mindig fókuszálnod kell a feladatodra. Nagyon jó, hogy a nagyokkal együtt lehetek, akik már végigjárták a szamárlétrát. Felnézek rájuk, sokat kérdezek tőlük, ők tanácsokat adnak és ezeket elteszem útravalóul.

Mindenkinek megadatik az esély arra itt, hogy profivá váljon, de csak néhányan futhatnak be. Éppen ezért minden lehetőséget meg kell ragadni. Ha nem teszed meg ezt, elveszhetsz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Remeklését? LOL
Nem, amúgy jó játékos válhat még belőle. Song is így kezdett.
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem jó kis játékos Eastmond, pl.: a Bolton ellen jól játszott!
14 éve
Törölt felhasználó
Én ettől függetlenül jó játékosnak tartom és jól is teljesít, ha játszik.Szerintem ígéretes.
14 éve
Törölt felhasználó
Almunia57! Feco már elmegyerázta helyettem a dolgot, de még annyit megjegyeznék: ha igazán jó játkos lenne, akkor 19 évesen nem csak tehetségként kezelnék, már rég kiszoríthatta volna Denilsont, Ebouét vagy bárki mást.
Izom egyébként rakható fel, kb 2-3 kiló egy ilyen srácra. Nőni nem fog már. Ne várj túl sokat tőle szerintem!
14 éve
Törölt felhasználó
hát Song azért 185 cm. az nem mondható alacsonynak! tegyük hozzá, hogy Song emellett kibaszott masszív játékos is. Alex lehet a legjobb vkp a Premier Leagueben! és nem mondok hülyeséget, ha azt mondom, hogy akár már 1-2 éven belül...
Eastmond pedig...hát túl sokat még nem mutatott, de azt láthattuk, hogy a termete ellenére, nem annyira kell őt félteni...pl a Bolton ellen volt egy-két nagy ütközete, ahol ő talpon maradt, a "boltoni-favágó" pedig nem. hajrá.

Szólj hozzá