A remek testfelépítésű középpályás az elmúlt évben bajnoki címhez vezette az Arsenal ifi csapatát, ám ennek ellenére rengeteg sérüléssel bajlódik. A felnőttek között még nem debütált, de a kispadig négy alkalommal is eljutott.

A 18 éves játékos hiába él már egy évtizede a szigetországban, elmondása szerint a szíve örökké Ghána felé húzza majd.

Mindig azt mondtam, történjen bármi, örökké ghánai maradok
- mondta a középpályás az Arsenal TV-nek.

Anglia fontos számomra, mert itt nőttem fel, és itt él a családom is. Azonban nem tudom elképzelni magam Anglia válogatottjában, mert nem vagyok angol. Én ghánai vagyok.

Dél-Afrikában nemsokára megkezdődik a 2010-es világbajnokság, amin Ghána csapata is részt vevő lesz. A csapat azonban olyan jó középpályásokkal rendelkezik, mint Michael Essien vagy Sulley Muntari, így szinte lehetetlen küldetés lesz számára a csapatba kerülés.

Jóban vagyok Michael Essiennel és Sulley Muntarival is. Nem hiszem, hogy pillanatnyilag lenne esélyem - mosoly -, de az ember sosem tudhatja, hogy mi vár rá. Lehet, hogy kapok egy esélyt
- fejezte be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
hát nagyon úgy néz ki h a mi fejünkre kakál!! 🤢
14 éve
Törölt felhasználó
A Fabregas-os temahoz:ezek eleg nagy kacsak amiket itt irkalgatnak vicces kedvukben a humoros spanyol ujsagirok!Sztem Wenger legalabb meg 1 evig tuti itt tudna tartani,ha azt mondana Fabinak,h maradj csak nyugodtan hisz jon David Villa!Maskepp sztem nem lesz realis esely a megtartasara!Bar ki tudja lehet,h tenyleg nagyon szereti a klubbot es baszik a Barca fejere 🧀
14 éve
Törölt felhasználó
Minden jatekos alma trofeakat nyerni es sajnos ez nalunk iden megint nem fog sikerulni.
Nem csolakozok ha Fabregas elmegy megertem ot viszont nagyon sajnalnam.
14 éve
Törölt felhasználó
Jelen pillanatban látok esélyt Fabregas távozására és nem mondom így rögtön, hogy kacsa.
A cikkhez annyit, hogy kár, hogy nem angol, mert így majd el fog járni ANK-ra meg az esetleges 6+5-ös szabály ugyebár. Már ha még itt fog akkor játszani.
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem így is van pénz villára

Szólj hozzá