Arséne Wenger elmondása szerint a Fulham védője közel állt már az Ágyúsokhoz, ám végül a Manchester United szerezte meg, s a nyártól kezdve lesz a Vörös Ördögök játékosa.

A londoni születésű játékos 2008 júniusában csatlakozott a Fehérekhez a nem-ligás Maidstone United gárdáját elhagyva, s az előző szezon végén debütálhatott a PL-ben, méghozzá az Everton ellen. Azóta négy bajnokin szerepelhetett a Fulhamben, míg az angol U21-es válogatottban háromszor kapott lehetőséget.

Sajnálom, hogy elszalasztottuk a lehetőséget, mert nagyon közel jártunk a megszerzéséhez. Már nagyon korán az ügyön voltunk. 
A játékosnak minden jót kívánok! A nap végén fontos a karrierje, s mindkét klubban jó esélye van, illetve lett volna arra, hogy sikeres legyen. Ezt kell szem előtt tartania, s ezt is teszi.

A francia mester Smalling ügye mellett arról is beszélt a sajtókonferenciáján, hogy van-e esély arra, hogy az Arsenal Sol Campbell mellett még igazol valakit a hónapban.

"A ruhám nem azt jelenti, hogy ma bárkit megszereznék, hanem azt, hogy ma ülésezni fog a Tanács"-nyilatkozta Wenger, aki elegáns ruhában jelent meg az értekezletén, nem pedig sportos felszerelésben.

"Ez nem lehetetlen, de a jelen pillanatban valószínűtlennek tűnik."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
a 16-17 éves brazilokra volt 5 milla.. hogy is van ez!? 8-/
14 éve
Törölt felhasználó
Késő bánat, de már megszoktuk hogy mindig elviszik előlünk a játékosokat...
14 éve
Törölt felhasználó
ugyse védőre volt szükségünk, inkább a csatár gondon járjon a feje! :)
14 éve
Törölt felhasználó
Az egeszben csak az a szar,h a kurvai nem mondjak meg,h melyik pub-ban lesznek a kozvetitesek!Habar ertheto hisz akkor tomegnyomor lenne meg verekedes a helyekert!London ezen kornyeken ahol vok nem hiszem,nem lattam erre utalo jeleket...esetleg ha vki tudna....A temahoz pedig,h Wengernek muszaj lenne venni egy csatart,mert anelkul eleg nehez lesz!
14 éve
Törölt felhasználó
Ha már Angliában vagyok, kimegyek a meccsre :D

Szólj hozzá