Loic Remy ügynöke a francia FootMercato lapnak elárulta, hogy a játékos a következő két napban távozik jelenlegi csapatától, a Nice-től, és nem cáfolta az arsenalos érdeklődést sem.

A 23 éves játékost már többször is az "új Thierry Henry" jelzőkkel illették, révén hasonló testfelépítéssel és tudással rendelkezik, mint annak idején az Arsenal legeredményesebb gólszerzője.

"Mi a helyzet a Fiorentinával és az AC Milannal? Ha valóban érdeklődnek a játékos iránt, jobb lesz, ha belehúznak a következő 48 órában, ugyanis jó esély van arra, hogy létrejön a közös megállapodás egy olyan klubbal, amely nem olasz." - mondta Remy menedzsere.

"Az érdeklődő klub ügyvezetője éppen nemrégiben hívott fel, hogy megegyeztek a Nice-vel. Hogy ez az Arsenal? Sajnálom, de nem kommentálhatom az ilyen irányú híreszteléseket, még annyit sem mondhatok, hogy milyen nemzetiségű csapatról van szó."

Az angol The People Ryan Babelt is említette potenciális csatárjelöltnek, ugyanakkor a magas kivásárlási ára miatt meghiúsulhat a Liverpoolban szereplő támadó leigazolása.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

14 éve
Törölt felhasználó
Nemtom én örülnék neki.
Henryt látom mostanában a Barcában és sztem szar...
Ha nyáron igazolunk ingyen Chamakhnak jobban örülnék
14 éve
Törölt felhasználó
Jaja nyáron Henry szerződése lejár! Am ez a Remy gyerek 7 gólos a Ligue1ben, szal nem olyan rossz, bár nem tudom ő kellene-e nekünk!
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem nem jön:S bár örülnék...
14 éve
Törölt felhasználó
Nem fog ő jönni. Wenger azt soha nem mondta, hogy biztos fog valaki érkezni, most viszont asszem konkrétan kimondta, hogy nem érkezik senki.Amúgy meg az elég fura, hogy 16 évesekre kiadunk 5 millákat, de egy sztárra már nem adnánk ki 10-nél többet.
14 éve
Törölt felhasználó
nekem mindegy ki jön csak jól játszon és szórja a gólokat ;-P

Szólj hozzá