Tomas Rosicky szerint a soron következő három hét akár a bajnoki cím sorsát is eldöntheti.

Az Arsenal jelenleg vezeti a Premier Leaguet, a jobb gólkülönbségének köszönhetően.

Az FA Kupa negyedik fordulója után, Arséne Wenger legénysége az Aston Villához utazik, majd utána a Manchester Unitedet fogadja az Emiratesben. Ezek után a Chelseavel játszanak idegenben, majd végül a Liverpoolal otthon mérkőznek meg. 

Rosicky szerint a tegnapi 4-2-es győzelem a Bolton felett, egyfajta lökést adhat a csapatnak, ráadásul önbizalom-emelésként is nagyszerű volt a szerdai mérkőzés.

Kétségkívül bajnokesélyesek vagyunk.

-nyilatkozta a cseh középpályás.

Szerintem mindenki tisztában van vele, hogy a szezon legnehezebb hetei következnek. Viszont a Bolton elleni győzelem pont jókor jött a csapatnak. Az önbizalmunk is emelkedett ezzel.

Rosicky szerint a következetesség lesz a kulcs a Premier League-hez, és reméli, hogy a csapat folytatja veretlenségi sorozatát.

A Chelsea elleni vereség után, valami újba kezdtünk bele, így fel tudtunk kapaszkodni. Az angol bajnokságban nagyon gyorsan tudnak változni a dolgok.

A Kékek nem nyertek sok meccset a mi legyőzésünk után. Következetesnek kell lennünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

14 éve
Törölt felhasználó
Ezzel a divatdrukker dologgal nem foglalkozok, mert senki nem láthatja a másikat internerten keresztül. És ha nem ismered nem formálj róla véleményt.

Tényleg esélyesek vagyunk idén de ez csak akkor jelenthető ki véglegesen, ha a most következő meccseket elég jó arányban, hozni tudjuk. Az Aston Villa-t rettentően nehéz lesz megverni idegenben. Otthon a MU ellen én egy győzelmet várnék, mert mégiscsak hazai pályán vagyunk. Aztán megyünk a Chelsea-hez. Ha úgy vesszük, hogy hazai pályán simán elvertek minket akkor azt gondolhatnánk, hogy idegenben még annyi esélyünk se lesz. De két ok is ellene, szól (mármint a vereség ellen): 1. Elég jó formában vagyunk, és ha addig elkerül minket egy komoly sérülés hullám akkor esélyesek lehetünk 2. Tavaly is elvert minket a Cheslea hazai pályán (1-4) de mégis megvertük őket idegenbe.
A Liverpool meccs se lesz könnyű mert akármilyen gyengék most, mindig komoly ellenfelet jelentenek.

Összességében én egy 9-10 pontot várnék a csapattól amennyiben életben akarjuk tartani a PL álmainkat.
14 éve
Törölt felhasználó
Attól nem leszel "igazi" drukker, ha mindig leírod, hogy mindent megnyerünk idén! Attól meg nem leszel divatdrukker ha egy Bolton ellen 0-2nél olyanokat írsz, amit persze utána megbánsz, de talán azért írod azokat, mert szíveden viseled a csapat sorsát!
14 éve
Törölt felhasználó
Hagyjuk már ezt az egymásra mutogatást, hogy ki a divatdrukker, meg ki nem. Ezt egy hozzászólásból nem lehet leszűrni. Ha egy jóval gyengébb csapattól kétgólos hátrányban vagyunk, ráadásul úgy, hogy egy védelmi hiba, plusz egy tizenegyes okozta a hátrányt, akkor érthető, hogy kicsit mindenki idegesebb. A divatdrukkerek nem szurkolnának az ötödik éve nyeretlen Arsenalnak.
GO GUNNERS!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Annyira szeretem az olyan embereket akik annyira temetik a csapatot! Ezt most nem teljesen rád értem Vik. Érdekes visszaolvasni a tegnapi meccsen 0-2 nál a hozzászólásokat és ott kiderül, hogy ki Arsenal szurkoló és ki csak divatdrukker. Legyünk már optimisták. Megnyerünk mindent! Igaz, hogy 3 mat nehéz megnyerni de ilyen hozzáállással a csapat is állandóan kikapna ... A csapatnak úgy tudom fontos a szurkolók hozzáálása de így... Bezzeg a pool drukkerei ilyenkor is jó hangulatban vannak a stadionokban ha állandóan kikapnak. Optimizmus emberek!
14 éve
Törölt felhasználó
Mit kell ennyire félni a Chelseától ? 12 pontból 12 pontot szerzünk! A Chelseát mindenféle képen le kell győzni ha be akarjuk őket érni!

Szólj hozzá