Sol Campbell a nyáron öt évre aláírt a negyedosztályú Notts County csapatához, de rövid idő alatt kiábrándult a kiscsapatból, s mindössze egy mérkőzés után felbontotta a kontraktusát.

Szabadúszóként engedélyt kért és kapott arra, hogy az Arsenallal edzhessen, s fennáll annak a lehetősége, hogy szerződést kap a klubtól, ahol legendává vált, mivel Arséne Wenger elmondása szerint remek fizikai állapotban van, s 35 évesen is megállná a helyét a Premier Ligában.

Manuel Almunia elmondta, hogy örömmel fogadná, ha az angol égimeszelő aláírna egy kontraktust az Ágyúsokkal, szerinte az ezáltal kialakuló versenyhelyzet jót tenne az észak-londoni gárda védelmének.

"Bármilyen segítség, ami egy olyan kaliberű játékostól érkezik az Arsenalnak, mint Sol, részemről szívesen látott"-nyilatkozta a spanyol portás, aki a 2004-2005-ös és a 2005-2006-os szezonban csapattársa volt a veterán középhátvédnek.

"Ha a csapat játékosa lenne, akkor nőne a létszám posztján, ami pedig pozitívan vett harcot eredményezne a pozícióért. Sol futballozni akar, s fantasztikus lenne, ha ezt újra a csapatunkban tenné."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
Remek hír! Lassan Fabregas is visszatérhet! Szóval a Bolton ellen egy Fabregas-Denilson-Diaby középpálya nem elképzelhetetlen! Csatárnak meg a Nasri-Eduardo-Arshavin trió. A védelem meg marad a szokásos Almuniával együtt !
14 éve
Törölt felhasználó
Tényleg játszhat Deni a Bolton ellen? :) Nagyon örülnék neki!!!
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír: Denilson már játszhat a Bolton ellen!
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem mindenki szívesen látná :)
14 éve
Törölt felhasználó
Én is ürölnék főleg ilyen sérüléses időszakban!!
Ha Wenger okos leszerződteti...
Lehet öreg, de azt mondja hogy fitt, akkor???

Szólj hozzá