Az ArsenalFan.hu és a Stadio Olimpico Football Shop december közepén kiírt egy nyereményjátékot.

A nyereményjátékban helyesen válaszolók közt kisorsoltunk egy 10 000, 5000 és 2000 forint értékű vásárlási utalványt.

A győztesek Arsenaldenis (10 000 Ft értékű utalvány), mla25 (5000 Ft értékű utalvány) és yoki (2000 Ft értékű utalvány) voltak.

A nyertesek yoki kivételével jelentkeztek és megadták az adataikat. Egy e-mailben is értesítettük yoki-t, de nem kaptunk választ, így a több, mint 2 hetes várakozást követően úgy gondoltuk újra kisorsoljuk a 2000 Ft értékű vásárlási utalványt.

A sorsolást a korábbi helyesen válaszolók közt sorsoltuk, az előzőhöz hasonlóan szkript sekítségével. A szkript a 145-ös ID-vel regisztrált Vik nevű felhasználót dobta ki, így Vik nyerte a 2000 Ft értékű vásárlási utalványt.

Szeretném megkérni Vik nevű felhasználót, hogy e-mailban az alábbi címre:  küldje el nekem az adatait (teljes név, település, utca, házszám és egy telefonszám).

A harmadik győztes jelentkezését követően a nyereményeket postázzuk a győzteseknek.

A Stadio Olimpico Football Shop korábban jelezte, hogy január végén vagy február közepén valószínűleg egy újabb felajánlást tesznek, így hamarosan lesz újabb nyereményjáték.

(Az előző játékban a Wright-os kérdésen elbukottak közt majd akkor sorsolunk.)

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

14 éve
Törölt felhasználó
Amúgy van egy másik ötletem, akik azon a kérdésen buktak el, azok benne vannak alapból és ha tökéletesen megcsinálják a feladvány kétszer lesznek benne.Szerintem talán ezzel több esélyük van.
14 éve
Törölt felhasználó
Kösz a tájékoztatást Clichy.
14 éve
Törölt felhasználó
sose szerettem azt, ha valamit 1000x le kell írni, de most Almunia57 a te kedvedért újra leírom..

Január végén vagy február elején lesz egy nyereményjáték, hasonló megoldással mint az utóbbi.. az a 13 fő, aki a Wrightos kérdésen bukott el automatikusan ottlesz azok közt, akik közt sorsolunk.. tehát ha lesz egy újabb kérdéses játék, akkor nektek ott nem kell játszani, mert a ti nevetek auton ki lesz emelve..
14 éve
Törölt felhasználó
Kössz mindenki! :-)

Am Almunia57, igen csak azok közül sorsolnak!
14 éve
Törölt felhasználó
grat

Szólj hozzá