A cseh középpályás ma egy új szerződést írt alá az Arsenal Football Clubal.

A 29 éves Rosicky 2006 májusában csatlakzott Londonba a Borussia Dortmundból. Az Arsenalnál 76 mérkőzésen 14 gólt szerzett. Az elmúlt kb. két szezont sérülés miatt kénytelen volt kihagyni, de ebben az évben visszatért, és mesteri passzaival,átadásaival segíti a klubot mind a bajnokságban, mind pedig az európai kupaporondon.

A válogatottban 69-szer pályára lépő cseh középpályás, először az U-15-nél mutatkozott be, majd az Európa Bajnokságon 2000-ben illetve 2004-ben. Világbajnokságon először 2006-ban játszhatott.

Elégedett vagyok az új szerződésemmel. Az utolsó két szezon nem igazán volt egyszerű a sérülések miatt, de érzem a klub belém vetett hitét, és ez a szerződés is bizonyítja ezt, és úgy érzem még sok mindent kell meghálálnom az Arsenalnal, a csapattársaimnak és a szurkolóknak. Otthon érzem magam itt, és úgy érzem a határán vagyunk valami különleges tett végrehajtásához. Várom a következő hónapokat, és a csapattal együtt reméljük, hogy a szezon végén ünnepelni fogunk.

-nyilatkozta a szerződéshosszabbításáról Rosicky.

Az érintett mellett, maga Arséne Wenger is örül az új kontraktusnak.

Sokszor beszéltem már Rosicky klasszisáról és a jelenléte fontosságáról, nem csak a támadásban, úgy érzem az új szerződés megfelelően tükrözi ezt. Tomás látása a pályán illetve a labdaérintései figyelemreméltóak, és tudom, hogy a javát fogja szolgálni a következő szezonokban. Egy különleges tehetség, és boldogok vagyunk, hogy elkötelezte magát az Arsenalhoz.

Rosicky a 15. Arsenal játékos aki meghosszabbította a szerződését. A cseh csatlakozik  Abou Diabyhoz , Henri Lansburyhez , Carlos Velahoz , Eduardohoz , Sanchez Watthoz , Alex Songhoz , Nicklas Bendtnerhez , Denilsonhoz , Robin Van Persiehez , Jay Emmanuel-Thomashoz , Theo Walcotthoz , Lukasz Fabianskihoz , Aaron Ramseyhez és Jack Wilsherehöz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

14 éve
Törölt felhasználó
Fabregas nem fog mert neki 2014 ig van szerződése ha jól tom. Sztem az ő szerződésével 2 év múlva kezdenek el foglalkozni amikor már csak 2 év lesz.
14 éve
Törölt felhasználó
jah de persze azér egy-két igazolás nem árthat....
14 éve
Törölt felhasználó
akk most még Cesc és Gallas hosszabítson és jól is vagyunk egy időre :)
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír nagyon, remélem, hogy elkerülik majd a sérülések mostmár!
14 éve
Törölt felhasználó
Ezaz erre vártam nekem ez a nap híre!Az Arsenalnak szüksége van Rosira!:D:D:D:D:D:D:D :D :D :D :) :) :) :) :coolsmirk: :coolsmirk: :coolsmirk:

Szólj hozzá