Theo Walcott reméli, hogy mind az Arsenalban, mind az angol nemzeti válogatottban képes lesz kiharcolni a rendszeres helyet a kezdőcsapatban, illetve, hogy az elvárásoknak megfelelően tud majd teljesíteni.

"Márciusban már 21 leszek, szóval vízválasztó év következik a számomra. Ennyi idősen az ember már állandó kezdő akar lenni a klubjában, és aztán talán eljut erre a szintre a válogatottban is." - mondta Walcott.

"Az eddigi karrierem fénypontja mindenképpen az volt, amikor én lettem a valaha volt legfiatalabb játékos, aki mesterhármast rúgott egy meccsen, ugyanakkor nem akarom, hogy csak erről jussak az emberek eszükbe."

A 20 éves angol szélső mögött problémás hónapok állnak, miután tavaly novemberben a másik válla is kiugrott az egyik edzésen, s a műtéte miatt több hónapot kényszerült kihagyni, így kicsit kiesett a jó formából.

"Vissza kell jutnom a sérülésem előtti formába, de ez nem olyan egyszerű. Ezek a sérülések nagyon visszavetettek, szóval több meccsre, és több gólra lenne szükségem."

"Mindenekelőtt konstans teljesítményre van szükségem az Arsenalban. Erre kell koncentrálnom, ennél tovább pedig nem tudok előrelátni. Kétségtelen, hogy eddig csalódás az idei szezonom. Az előszezont is rengeteg kisebb-nagyobb sérülés miatt kellett kihagynom, szóval most kellene formába lendülnöm. Lényegében majd csak 2010-ben kezdődik az én szezonom."

A játékos elárult egy-két részletet a vállairól is.

"Nem gondolom, hogy túl sérülékeny lennék, de már kificamodott vállal születtem. Most, hogy mindkettőt megműtötték, már nem fognak többé kiugrani. Bizakodó vagyok, hogy ezután már minden rendben lesz."

"Szerencsére eddig sem kellett megváltoztatni a stílusomat, de volt, hogy korábban problémát okoztak, és befolyásolták a teljesítményemet. Volt, hogy a vállaim minden meccsen kiugrottak, akár öt-hat alkalommal, igaz, erről senki sem tudott."

"Amikor pedig nyilvánvalóvá vált, hogy elkerülhetetlen a műtét, akkor nagyon sok játékos célpontja lettem, körbevettek, vagy direkt löktek. De most már minden más."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
a vállkiugrás nagyon komoly téma...egy jó barátomnak éppen egy foci meccsen ugrott ki a válla, meg is műtötték vele, aztán egy következő meccsen, egy bedobásnál nyúlt (!!!) a labdáért , és eközben ugrott ki újra a válla...pedig egy ártalmatlan mozdulat volt....
14 éve
Törölt felhasználó
az hittem ez egy arsenal oldal,ami arrol szol hogy a szerkesztok bongeszik a vilagsajtot es arsenalos cikkeket,riportokat keresnek es forditanak es ezert van az hogy olyan sokszor halljuk oket beszelni,gondolom a mus,pools,cselzis oldalakon ugyan ennyi hir lehet,vagy nyilatkozat,nem pedig az hogy ma nem beszelunk edzunk
szoval ez a sok duma relativ
walcottrol meg annyit hogy a kovetkezo meccseken csak cserekent szamitanak ra kb ugy a 60 perc utan bejonne igy jobban kijonne a gyorsasaga,lassan formaba is lendulne,es serules se lenne olyan veszelyes
14 éve
Törölt felhasználó
azért komoly ez a cikk.. egy váll-kiugrás nem kis fájdalommal jár.. remélem theo még idén megtalálja a formáját (vegyük úgy hogy neki ez az elő szezon) jövőre pedig gyilkolni fog :d
14 éve
Törölt felhasználó
Remélem sikerül formába lendülnie.
14 éve
Törölt felhasználó
reméljük! sok pontot hozhat még a konyhára egy jó formában lévő Walcott :)

Szólj hozzá