Az Arsenal mai hivatalos közleményében tudatta, hogy Carlos Vela új szerződést írt alá a csapattal.

A 20 éves mexikói játékos 2007 telén írt alá az angol csapattal, de az elkövetkezendő 18 hónapot Spanyolországban töltötte különböző csapatoknál, míg a kötelező munkavállalói engedélye meg nem érkezett.

Végül a 2008/09-es szezon előtt tért vissza Londonba, azóta pedig oszlopos tagja lett a mexikói nemzeti válogatottnak is, révén, hogy hat gólt rúgott a 19 pályáralépés alkalmával.

"Nagyon elégedettek és boldogak vagyunk, hogy Carlos Vela új hosszú távú szerződést írt alá a klubunkkal. Carlos egy fantasztikus tehetség, amit már több alkalommal meg is mutatott mindenkinek a teljesítményével." - mondta Arséne Wenger az Arsenal hivatalos oldalának adott nyilatkozatában.

"Még mindig csak 20 éves, és óriási potenciál van benne. Nagyon sok időt fektettünk belé, két évig játszhatott Spanyolországban, ahol rengeteg tapasztalatra tett szert. A visszatérése óta rendkívül keményen dolgozik és edzik nap mint nap, egy nagyon izgalmas játékosról van szó. Várjuk már, hogy újabb gólokat szerezzen az Arsenal színeiben." - tette hozzá a francia menedzser.

A játékos is boldogan nyilatkozott az új kontraktusa kapcsán:

"Nagyon boldog vagyok, hogy új szerződést írhattam alá, és izgatott vagyok az előttünk álló közös jövő kapcsán. Továbbra is keményen fogok dolgozni, és azon leszek, hogy trófeákat nyerjek a klubbal. Meg akarom mutatni mindenkinek a világon, hogy miért vagyok itt."

Az Arsenal az elmúlt hónapokban több fiatal és kulcsfontosságú játékosával hosszabbított, Velán kívül Eduardo, Watt, Song, Bendtner, Denilson, Van Persie, Walcott, Fabianski, Ramsey és Wilshere is a közelmúltban írhatott alá új szerződést a csapattal.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, hogy hosszabbított, már csak a gólokat kellene rugdosnia.
14 éve
Törölt felhasználó
Számomra egyértelmű, hogy Vela sokkal többet tud ennél! Tavaly a Liga kupában láthattuk, hogy milyen amikor jó formában van! Nem tudom mi van vele, de idén még nem láttam jól játszani. Remélem, hogy ez a hosszabbítás meghozza a kedvét és végre úgy játszik majd ahogy igazán tud!
14 éve
Törölt felhasználó
Örülök hogy hosszabbított, most megkapja a lehetőséget, egyenlőre nem él vele! Reméljük a legjobbakat, ott az alkalom a Pool ellen, neki is és Eduardonak is! Jó lenne már ha végre csinálnának valamit, ezt elsősorban Eduardora értem, mert elsősorban tőle várja el mindenki, hogy pótolja van Persiet!
14 éve
Törölt felhasználó
Jó hír, örülök hogyhosszabított !
Ezek a hosszabítások sokat jelentenek látszik hogy Wenger próbálja ideláncolni a tehetégeket !
Krikic és Vela ?
Kétlem hogy összejön ! Bár lehet hogy a legerősebb csatárpáros lennének de én inkább egy volt Barcást Giovanni dos Santost látnám Vela val egy csapatba és nem a mexikói válogatott lenne az !
14 éve
eriCesc! http://www.youtube.com/watch?v=X9fgQjFEj0Q
Tegnap valóban nem jöttek össze a dolgok, de szerintem nagyobb tétnél jobban összeszedte volna magát ő is. Egyik álmom hogy Velát és Bojant egy csapatban lássam az Arsenalban. :)

Szólj hozzá