A cseh játékos nem játszhat sérülés miatt a jövő hónapig, mindazonáltal az ügynöke így is szeretné elérni, hogy a klub meghosszabítsa Rosicky szerződését.

Ezt megelezően húsz hónapot volt kénytelen kihagyni, több sérülés miatt is. Sokan már a játékos visszavonulására gondoltak.

Pavel Paska - Tomas ügynöke - optimista, és szerinte ügyfele jövője Londonban van, és nemsokára meg is látogatja az angol várost, hogy megállapodjanak a szerződését illetően.

"Ez a sérülés nem befolyásolhatja a szerződésének megújítását, ugyanis a szerződése már az asztalon van" - mondta Paska a deniksport.cz-nek.

"A hét végén Londonba repülök, hogy megvitassuk a részleteket."

"Biztos vagyok benne, hogy találunk egy olyan megállapodást, ami mindkét fél számára előnyös lehet."

"Egy két vagy három éves szerződéshosszabítást szeretnénk elérni, és ha ez sikerül, akkor mindenki boldog lesz" - fejezte be.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

14 éve
Törölt felhasználó
Meg kell neki adni az új szerződést...csak fizuemelést ne kérjen az ügynökével, mert akkor abba nem mennek bele.
14 éve
Törölt felhasználó
hath sztem elgondolkazhatnank rajta h elcserelni mert kicsit sokat serult.nem azt mondom h feltetlen csak wenger elgondokozhatna rajta
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg ne aggódjunk az ő fizetése miatt.Ne hogy azt higgyétek hogy minden hónapban az van az Arsenalnákl hogy hó végére marad 2 font a kasszában.Ha nem játszik akkor is simán tudnánk őt fizetné.Én hosszabítanék vele.
14 éve
Törölt felhasználó
Hát nem tom, most hogy kirajzolódott, hogy tényleg mennyire nem lehet rá úgymond "számítani", amiről nem is ő tehet, de tényleg peches egy játékos! Talán én hosszabbítanék vele, abban bízva, hogy kinövi végre sérülékenységét!
14 éve
Törölt felhasználó
ha ennyit sérült szerintem alacsonyabb osztály kéne neki v abba kéne hagyni így nem sok értelme van h 20 hónapig nuku aztán 3 meccs aztán megint sérült :-S

Szólj hozzá