Arsene Wenger nem örül annak, hogy újra a sérültlistán látja Tomas Rosicky nevét.

A cseh játékost szombaton a Stoke elleni győztes meccsen kellett lecserélni, mivel ágyéksérülést szenvedett.

Rosicky körülbelül három hétig lehet harcképtelen, Wenger pedig nyilatkozott az ügyben.

Mindkettőnket letaglózta a hír. Azt gondoltam, hogy ha szerdán végig a pályán volt, miért ne játszhatna a Stoke ellen is? Csalódott vagyok, hogy kockáztattam.

Az első megérzésem alapján rövidtávú sérülésre gondoltam. Ágyékproblémáról van szó, és különböző fokokban mérjük fel a mértékét. Ha elsőfokú, akkor 10 napos kihagyásról van szó, ha harmadfokú, akkor három hét is lehet belőle. Jelenleg nem vagyunk biztosak benne, hogy pontosan mennyi is az annyi.

Rosicky 18 hónap után tért vissza a szezon elején az Arsenalba, és most ő a 12. név az Arsenal sérültlistáján. Wenger ennek ellenére hisz az orvosi stábban.

Jó orvosaink vannak. Tomas egy ördögi körbe került, a hosszú kihagyása miatt. Eduardoval ugyanez a helyzet. Rosicky 18 hónapot hagyott ki, és egyszerűen ilyenkor a teste nem képes ugyanolyan gyorsan a legmagasabb szinten teljesíteni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Végülis számomra "pozitív" meglepetés, hogy "csak" 3 hetet hagy ki, azt hidtem 1-2 hónapról lehet szó! Úgynézem kihagyja a Olimpiakosz-Arsenal, Pool-Arsenal, Burnley-Arsenal és az Arsenal-Hullt, ebből csak a Burnley és a Pool elleni meccs a vészes idegenben, a BLben úgyis továbbjutottunk, a harmatgyenge Hullt meg csak-csak leverjük! Aztán viszont jó lesz ha az Arsenal-Aston Villára visszatér!
14 éve
Törölt felhasználó
nekem húzódott már meg az ágyékom.most lehet hogy rosszul tudom de a farkam melletti ín ott meghúzódott már kb 3 szor és azután pár hétig télleg nem lehet nemhogy rúgni még futni is csak alig...
14 éve
Törölt felhasználó
Már meg sem lepődöm, ha valaki megsérül...
14 éve
Törölt felhasználó
Ebből tuti 3 hét lesz.Amilyen szerencsések vagyunk mi.Amúgy ha ágyéksérülésről van szó az mit jelent? Meghúzódott vagy csak szimplán fáj? Nem tudom milyen lehet mert az ágyékom még nem húzódott meg.Viszont egy combhúzódás se kellemes és azzal már nem is tudtam normálisan rúgni.Csak passzolni.
14 éve
Törölt felhasználó
jó játékos de sajnos ha ilyen sűrűn megsérül be kéne fejeznie a focit v alacsonyabb osztályba kéne mennie majd mert így sajnos nem sokat tud pályán lenni :-S

Szólj hozzá