Az Arsenal bejutott a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjébe, miután a múlt héten sikerült 2-0-s győzelmet aratni a Standard Liege ellen. Theo Walcott mostmár csak az Angliában zajló eseményekre figyel.

A 20 éves játékos harminc percet játszott a Liege ellen, amikor az Ágyúsok bebiztosították a csoportelsőséget. Ez a tizedik szezon zsinórban, amikor az Arsenal továbbjut az egyenes kieséses szakaszba a BL-ben.

A Liverpoolnak nem sikerült a továbblépés, de úgy vélem, jók lesznek az Európa Ligában. Az Inter és a Bayern is nehéz helyzetben van.

Természetesen mi csak magunk miatt aggódunk, azért, mert az a legfontosabb, hogy mi elérjük a célunkat. Ez most sikerült is. Rengeteg fontos meccsünk lesz a közeljövőben, így jó, hogy már a legjobb 16 között vagyunk egy fordulóval a csoportkör vége előtt.

Görögországba is nyerni megyünk, mivel a csoportbeli dominancia nagyon fontos számunkra.

Februárban kezdődik a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakasza, ezért Walcott azt gondolja, hogy a többi kupasorozat kiemelt figyelmet érdemel.

Jó, hogy csak a belföldi eseményekre kell figyelni, bár sok a sérültünk. A nem bevethető játékosokból is ki lehetne állítani lassan egy jó kis kezdőtizenegyet.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (11)

14 éve
Törölt felhasználó
Tavaly is azért jutottunk a legjobb 4-be, mert a Roma és a Villarreal volt a 2 ellenfél az egyenes kieséses szakaszba, ami hát valljuk be, nem volt olyan nehéz, bár a Roma ellen majdnem ráfáztunk! Aztán jött a Manchester, máris más volt a tészta, sima MU továbbjutás! Remélem idén jobbak leszünk, mert egy BL győzelem maga lenne az álom!
14 éve
Törölt felhasználó
A hátradőlést a BL-re érti, mivel nincs tétje az utolsó csoportmeccsnek. A cikkben egyébként azt ecseteli Theo, hogy a többi kupára fokozott figyelmet kell fordítani.
14 éve
Törölt felhasználó
Jó lenne ha Walcott most már legalább úgy játszana, mint tavaly, mert amit a Cselzi ellen is csinált, hát azért kár volt becserélni! Több kárt okozott a második félidő elején, mint hasznot!
14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem meg csak hadd pihenjenek szerdán a BL meccsen a nagyok. Szombaton vagy Vasárnap, nem tom pontosan a Liverpool elleni meccs lesz. Ami hát nem lesz könnyű, és csak jobb egy kipihent csapattal menni mint egy fáradtal.
14 éve
Törölt felhasználó
Hátradőlhetnek? A BL utolsó csoportmeccsén talán (mondjuk szerintem nem így kéne hozzáállni) , de a bajnokságban fel kell állni!

Szólj hozzá