Cesc Fabregas arra buzdítja Theo Walcottot, hogy hagyja a háta mögött sérüléseit, és kocentráljon a trófeagyőzelemre.

Az angol klasszis idén mindössze 54 percet játszott tétmeccseken, és a hétvégén tért vissza sérüléséből a Sunderland elleni vesztes meccsen.

A szombati 1-0-ás bajnokin csereként lépett pályára Walcott, és a Standard Liege ellen akár a kezdőben is helyet kaphat. Theo akár középcsatárt is játszhat, mivel van Persie és Bendtner sérült.

Walcott nyara nem volt zökkenőmentes és nyugodt az U21-es válogatottbeli feladatok miatt, de Fabregas szerint húzóember lehet az elkövetkező hónapokban az Arsenalnál.

Az idény elején nem volt szerencséje, talán a nyári események miatt. Sok meccse volt, és résztvett egy hosszú tornán. Ilyenkor nehéz a visszatérés a klubjába, és ez frusztráló számára.

Egy picit talán kiégett. Még mindig nagyon fiatal. Mikor a nevét hallod, úgy tűnik, mintha már régóta játszana, de még mindig csak 20 éves. Túl sok meccset játszik, ezért nem kerülik el a sérülések.

Most az a fontos, hogy végre fitt, és segíthet nekünk. Az edzésen kiválóan teljesít, és nagyon éles. Ahogy visszazökken, és aktív részese lesz a szezonunknak, nagy szerepet fog vállalni idén.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

14 éve
Törölt felhasználó
hehe :D jó kis vitát robbantottam ki Walcott csatárként játszatásával :D de valaki kérdezte, hogy ki találta ki ezt a "hülyeséget"... hát nem én, hanem ezt már Wenger is fontolgatta, és be is fogja tenni Theot, előbb vagy utóbb. (egyébként kb júniusba jelentek meg ilyen hírek....tehát nem én vagyok az értelmi szerző:D)
14 éve
Törölt felhasználó
Walcottot ebben a játékrendszerben jelenleg sehova sem tudom elképzelni!Szélsőnek jó lenne,de nem elég technikás,és a beadásai is hagynak kívánnivalót maguk után!Nem érzem,hogy akkorát fejlődött volna az elmúlt időszakban!
14 éve
Törölt felhasználó
Walcott középső csatárként nem tom elképzelni és nem is nagyon akarom maradjon szélső és kész.
14 éve
Törölt felhasználó
denilson már kész van de clichy még tényleg out egy ideig
14 éve
Törölt felhasználó
ericsson nekem tettszik a kezdőd! de van persi miért nincs benne??:D hiszen clichy-t is betetetted a kezdőbe ,és ő is sérült! meg elvileg denilson is még lábadozik!:D:D:D
jahh és Terry is sérült a chelsea-ben, szóval nem biztos hogy elveszi a támadók kedvét, de elvileg addigra visszatér! akkor meg kicsit meg kell puhítani a nemrégiben sérült testrészét:D:D

Szólj hozzá