Arsene Wenger elmondta, hogy valószínűleg nem próbálja majd megszerezni Marouane Chamakhot januárban.

A nyári hónapokban Az Arsenal valóüban figyelte a Bordeaux csatárát, és van Persie sérülése okott adott a találgatásokra, hogy esetleg télen érkezik majd.

A marokkói játékos már az utolsó hónapjaiban jár a franciaországi szerződését illetően. Januárban jogosult lesz arra, hogy előszerződést írjon alá egy másik klubbal, és az ára csökkenni fog az idő előrehaladtával. Wenger nem érti, hogy a BL-ben egy ilyen jól menetelő csapat, mint a Bordeaux, minek akar még belőle is pénzt csinálni.

"Nem hiszem, hogy ajánlatot teszek érte, mert így is minőségi a keret. Másrészről, Carlos Velának szeretnék több lehetőséget adni, mert az edzéseken elképesztő, amit művel."

"A Bordeaux nagyon vonakodik az eladása miatt. A játékos eldöntheti már, hogy hová megy majd, és az biztos, hogy sok pénzt a csapata nem fog látni érte."

"Nem tudom, honnan akarnak hasonló képességű játékost szerezni, és hülyék lennének eladni télen, főleg most, mikor jól megy nekik a BL-ben. Mennyit akarnak érte kapni, 1 millió €-t? Egy jó BL-szezonnal háromszor ennyit kereshetnek."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

14 éve
Törölt felhasználó
hat vela tenleg megerdemel 1 eselyt
14 éve
Törölt felhasználó
Wenger,kérlek miért kell fukarkodni 1millán?? 1milla v ingyen - az már igazán nemsok... és télen mikor nagy szükség lenne rá 1millioért v majd nyáron mikor esetlegesen nincs rá szükség és ingyen....nemértem a rációt!!!
14 éve
Törölt felhasználó
henry011!Talán onnan,hogy maga Wenger nyilatkozta le!
14 éve
Törölt felhasználó
Sztem nem kell Chamakh, Vela is tud annyit hozzátenni a játékohoz, mint a marokkói!
14 éve
Törölt felhasználó
És honnan tudod, h volt Xabi ügy?:DNemtudhatod, h Wenger tényleg le akarta-e igazolni.... ;-P

Szólj hozzá