Arsene Wenger elmondta, hogy folynak a tárgyalások Tomas Rosickyval, William Gallasszal, és Carlos Velával a szerződéshosszabbításról.

Gallas és Rosicky a szerződésük utolsó évében vannak, és januárban akár már más csapat után is nézhetnének. Wenger optimista, hogy sikerül őket maradásra bírni.

Beszéltünk már Gallasszal és Rosickyval, és optimisták vagyunk az új kontraktusukat illetően.

A mester megdicsérte Carlos Velát is, és London piros-fehér feléhez láncolná. A mexikói játékos Wenger szerint hasonlít a Liverpool legendájára, Robbie Fowlerre.

Nem kaptunk ajánlatot Veláért, most pedig a hosszabbításán dolgozunk.

Egy bajunk van, mégpedig az, hogy rengeteg tehetséges fiatalunk van, de a felnőttek sem aggastyánok. Carlos miatt nem igazoltam csatárt Adebayor helyére.

Nagyon jó játékosnak tartom. Olyan, mint Robbie Fowler, gyorsan eldönti a tizenhatoson belül, hogy mit szeretne, és higgadt tud maradni, ha befejez egy akciót.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

14 éve
Törölt felhasználó
Szerintem hosszabítanak mindhárman.
14 éve
Törölt felhasználó
Én nagyon boldog lennék ha sikerülne hosszabbítani velük.Remekül játszanak és mindig tudnak újat bemutatni, vagy meglepetéssel előrukkolni. GO GUNNERS!!
14 éve
Törölt felhasználó
Vela-t eladjuk, tökönszúrom magam :DD
14 éve
Törölt felhasználó
Remek hírek, Velat mostmár többször látnám a kezdőbe! Pl.: Liége ellen szeretném ha kezdene!
14 éve
Törölt felhasználó
Ne felejtsétek el, hogy mit tud Vela. Nagyon jó befejező csatár. Ezt a videót elnézve nagyon emlékeztet Henryre. Gyors és magabiztos befejező és jól cselez. Idén még nem mutathatta meg, hogy mit tud mert sérült volt. Tavaly meg ade mellett nem kapott lehetőséget. Kedden a kezdőbe várnám.

http://www.youtube.com/watch?v=lCQT0mHyTXA

UI: 1:45 nél Ade meg Song h felvan öltözve :D

Szólj hozzá