A cseh középpályás, Tomas Rosicky immáron sokkal fittebbnek érzi magát, és állítása szerint tovább fog fejlődni az elkövetkezendő hetekben.

Robin van Persie és Nicklas Bendtner sérülése után az Arsenalnak szüksége van Rosicky 'lobbanékonyságára', na és persze arra, hogy több támadó opciót nyújtson a cseh középpályás. 

A formám, a legutóbbi hetekben sokat javult. Nem vagyok kimerült az edzéseken, sőt egy-egy meccs után sem.

-nyilatkozta a 29 éves játékos.

Amikor kezdőként lépek pályára és mondjuk lecserél a Főnök, nem érzem magam fáradtnak. A specialistáim remek munkát végeztek.

Van néhány célom, amit teljesítenem kell, hogy jobb legyek. De mostmár egyre többet játszom, szóval nem aggódom emiatt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

14 éve
Törölt felhasználó
Majd belejön. Remélem a cselzit megverjük...
14 éve
Törölt felhasználó
Van olyan jó mint Fabre ;-PDe ők 2-en az igazik...Múltkor amikor 2 en együtt voltak a KP-n nagyon nagyok voltak ;-P ;-P ;-P
14 éve
Törölt felhasználó
Bele kell rázódnia, szerintem egy 3-4 kezdőség és teljesen jó lesz, csak így, hogy egyszer kezd, aztán lecserélik, majd lesérül, aztán megint, ez így nem megy, bele kell jönnie, még mindig azt mondom, hogy ő az egyik legjobb játékos!
14 éve
Törölt felhasználó
Kell még neki pár meccs, h belerázódjon újra... ;-PGo Rosi!
14 éve
Törölt felhasználó
Hát ha annyit fut, mint tegnap akkor megértem, hogy nem fárad el. Legalábbis ahogy tegnap néztem a meccset, nem nagyon volt bal oldalunk. Rosicky folyamatosan húzódott be Fabregasékhoz, ezért a bal oldalon csak Traore 1-2 megindulása jelentett veszélyt. Emellett amikor a Sunderland támadt és mindenki rohant vissza Tomas nyugodtan kocogott a térfelünk közepén. Jó játékos, de ez a bal szélső poszt nem neki való. Középen sokkal jobban megy neki sztem.

Szólj hozzá