Az Arsenal nehéz időszak elé néz, mivel Robin van Persie, a csapat egyik legjobb csatára komoly bokasérülést szenvedett a holland válogatott tegnapi meccsén.

Van Persie a bal szélről tört volna kapura a 15. percben, ha Giorgio Chiellini nem találta volna el a támadó jobb lábát.

Bert van Marwijk, a hollandok edzőjének szavait olvashatjuk:

Az első diagnózis alapján egy nagyon súlyos sérülésről van szó. Még a kórházi leletekre várunk. Robin számára szörnyű ez a sérülés, de Hollandiának és a klubjának is.

Még nincs hivatalos információ arról, hogy mennyit hagy majd ki a csatár, de akár három hónap kényszerpihenő is lehet a dologból. Az Arsenalban eddig 7 PL-gólt szerzett, és ezzel a második helyre repítette az Ágyúsokat.

Update1: Egy holland rádió értesülése szerint 2-3 hónapot vesz igénybe a felépülése. Vannak olyan rémhírek is, melyek azt állítják, hogy Robin a szezon hátralevő részét kihagyja.

Update2: A RobinvPersie.com értesülései szerint két hónapot hagy ki a csatár.

Update3: Ma végzik el a szükséges vizsgálatokat, hogy eldőljön, mennyi időt kell a partvonal mellett töltenie.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (54)

14 éve
Törölt felhasználó
A holland válogatott orvosai szerint állítólag "csak" részleges bokaszalag szakadása van és talán 2 hónap kihagyás vár rá. A további vizsgálatokat és a rehabilitációt az Arsenal orvosi stábja végzi.
14 éve
Törölt felhasználó
Nem nevezem nevén és nem is idézem, szóval csak tájékoztatok titeket egy két újdonságnak mondható információval Van Persieről. Több hivatalos oldal is és tv csatorna is megerősítette, h a mai napon a vizsgálatokon megállapították, h többszörös bokaszallag szakadása van, de talán csontja nem tört el.
Több információt valószínüleg csak holnap Wenger reakcióiból tudunk meg.
Még az sem biztos, h hol fogják ápolni, vagy Hollandia, vagy London a két lehetséges hely!
(Nem idéztem, nem másoltam, nem neveztem nevén a forrást, szóval szerintem nem szegtem meg a szabályzatot. Remélem nem tudom rosszul és tényleg nem csináltam semmi rosszat! )
14 éve
Törölt felhasználó
Barazite sérült, kb 1 hónap.
Ezen sérülésekkel, W logikáját figyelembe véve, eléggé biztos, hogy kik lesznek CCben, szóval teljesen esélytelenek vagyunk. Ha addig más sérült nem lesz, szerintem kb ez a keret várható: Mannone, Szczesny, Gilbert, Silvestre, Senderos, Traore, Coquelin, Wilshere, Randall, Eastmond, Merida, Sunu*, Watt, Bartley, Frimpong, Murphy, Evina, Thomas*, Afobe. *kölcsön függő.
14 éve
Törölt felhasználó
Azért vok nagyon ideges, mert pont közeledett a csúcsformájához, és pont ismét egy vállogatott mecs tezs be nekünk. Nézzétek meg, h gyakorlatilag nem az Arsenalban, hanem a válogatottban sérül le a legtöbb játékosunk.

Egyébként a goal.com-on olvastam, hogy az se biztos tény, h a bokaszallagja szakadt el, mert azt is írták, h a mocsok kiellini a térdét rúgta meg... :-S

Lehet, h előjött a réges régi sérülése?!
14 éve
Törölt felhasználó
szerintem három hetet fog kihagyni:) ma voltam szentmisén, elmondtam érte 10 miatyánkot

Szólj hozzá