Robin van Persie szerint az Arsenalnak óriási esélye van legyőzni a Manchester Cityt a Ligakupában, de szeretné, ha ő is egy esetleges siker részese lehetne.

A legutóbbi négy szezon alkalmával a holland mindössze 45 percet játszott ebben a sorozatban, mivel Arsene Wenger a fiataloknak ad lehetőséget rendszerint itt.

Robin betalált már idén a Manchester City ellen, igaz, az Ágyúsok akkor 4-2-re kikaptak a City of Manchester Stadionban. A csatárt most fűti a bizonyítási vágy.

Ezen az egy találkozón játszani akarok.

A legutóbbi összecsapásunk szikrázó volt, mivel nekik is nagyszerű együttesük van.

Nagy kihívás ez a fiataloknak. Ha azt a játékot nyújtják, amelyet a Liverpool ellen, akkor nagy esélyük van a sikerre. Bizonyították, hogy minőségi játékosok.

Szeretnénk sikerrel venni az akadályt. Örülnék, ha lehetőséget kapnék, de a mester dönt erről. Ha engedi, hogy ott legyek, boldogan vállalom a feladatot.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
ooo az ifjú Robin,Ade-nak odaakar csapni h vág vagy 3 at a citynek 🧀
sztem játszani kéne...
15 éve
Törölt felhasználó
Az kellene még h eltitlsák pár mecsre Persiet nem kell itt ílyen eszközöket bevetni csak focizák le a cityt!
15 éve
Törölt felhasználó
Na mi van a csicska cityvel???? :D :D :D
5 meccsig voltak bajnokesélyesek..
azóta meg csak döntetlenek meg vereségek :D :D
Szét kell őket szedni a kupában és rem RvP az uccsó 10 percben 4-0-ás vezetésnél lerúgja azt a fasz togóit!!!!!!!!!!!! :coolgrin: :coolgrin:
15 éve
Törölt felhasználó
Bendő addigra nem fog felépülni. Úgy volt, hogy kb 1 hónapra esik ki. És amikor felépül, akkor sem kell erőltetni a játékát. Inkább térjen vissza december közepén, Legfeljebb jó karácsonyi ajándék lenne és már teljesen fitt lesz
15 éve
Törölt felhasználó
Hát Vela asszem nem sérült!De Bendtner elképzelhető, hogy addig felépül!Nem bánnám ha Robin játszana max 45-60 percet mert nem tenne az rosszat senkinek max a citynek! 😏

Szólj hozzá