Arsene Wenger ismételte önmagát, szerinte nincs szükség a marokkói támadóra. Ezek után már csak a West Ham United maradt, mint tényleges kérő, hisz a francia együttes elnöke Jean-Louis Triaud kételkedik a Sunderland érdeklődésében.

Az Arsenallal kapcsolatban Triaud a következőket mondta: "Az Arsenal tett egy elfogadhatatlan ajánlatot. Az ezt követő két hét alatt egy hírt sem olvastam róluk."

"Ezek után felhívtam telefonon, és megkérdeztem tőle, hogy mit szeretne tenni. De ő azt mondta, hogy nincs szüksége Chamakhra."

A nyilatkozatában kitért a játékos kérőire is, és szerinte a Sunderland nem vette komolyan a játékos szerződtetését.

"A Sunderland nem hozta azt, amit mi elvártunk volna. A West Ham jobb" -fejezte be nyilatkozatát. 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

15 éve
Törölt felhasználó
hm lehet nem kell neki deh megint sérült dudu bendtner nem lő golt a csapatban így rvp maradt aki nem mindig lövi vela nem játszik kérdem én kimaradt??én ugy látom cserének simán elférne itt
15 éve
Törölt felhasználó
15 éve
Törölt felhasználó
jól mondja wenger nem kell nekünk chamak tehát ne is vegye meg még ha ingyen lenne se kéne szerintem............. persze a B csapatba beférne talán......:D:D:D:D:D :D :D :D 🧀 🧀 ;) ;) ;-P ;-P
15 éve
Törölt felhasználó
Addig amíg Velát jegeli ne is igazoljon csatárt!Carlos hatalmas tehetség,nem is értem miért nem ad neki több lehetőséget Wenger!
15 éve
Törölt felhasználó
Rá biztos nincs szükség, lenne egy két tippem, hogy ki jöjjön, de ő a közelükbe sincs!

Szólj hozzá