Cesc Fabregasnak erre a szezonra nagyon jó előérzete van - s úgy érzi, Tomas Rosicky visszatérése "tehet" erről.

A cseh válogatott középpályás visszatért posztjára, jelenléte létfontosságú volt az Arsenal számára. A Fabregas Rosicky duó tehát újra összeállt, ami legutóbb a 07/08-as szezonban volt - ezen szezonban álltak legközelebb a bajnoki címhez.

Rosicky 18 hónapot hagyott ki, mely mentálisan is eléggé legyengítette a játékost. Fabregas 4 hónapos sérülésekor sokat segített neki a cseh játékos is - ezzel is javítva a csapatszellemet.

Tomas Rosicky a legjobb barátaim egyike. Közel két évig volt sérült.

-nyilatkozta Fabregas.

Nagyon örülök neki, hogy visszatért. Sokat tanultam tőle - erősnek és kitartónak kell lenni. Bízott magában, és újra régi formájában tündököl. 

Mindennap meglátogattam. Megmutatta a házát - például. Úgy gondolom, ez csapatszinten kötelező. Jól esett amikor engem látogattak meg[a sérülésemkor], és nekik is, ha én őket.

A legfontosabb dolog hogy mindenki bízzon magában. Szerintem az Arsenalnál ez az érzés mindenkinél megvan. És ez nagyszerű.

-folytatta a spanyol középpályás.

Rosicky jelenléte létfontosságú a tapasztalat szempontjából. Fabregas egyértelműen szereti megosztani a középpályát Rosickyvel.

Úgy érzem remek formában van, és nagyon sok helyen tud játszani.

Csodásan lát a pályán, a labdakezelése fantasztikus. Nagyon jót tett a csapatnak, hogy visszatért. Olyan mint egy új igazolás.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Jó, hogy visszatért. Vele sokat nyerhetünk.
15 éve
Törölt felhasználó
Jó hír hogy Fabregas nyilatkozik remélem már nincs semmi baja a nagypapájának.Rosicky meg fantasztikus, amit csinál a pályán.Nagyon jó a szeme és messziről is mer és tud is lőni.Ebben az évben minden képen bajnokok leszünk.Go Gunners.
15 éve
Törölt felhasználó
Boccsi akkor
de kellenek most ide az ien idős játékosok mert tőlük lehet igazán tanulni a fiataloknak ;)
15 éve
Törölt felhasználó
Rosicky 29 éves, Arshavin pedig 28.
15 éve
Törölt felhasználó
Rosicky léte télleg nagy benyomással van a csapatra és remélem kitart a szezon végéig :) ;)és ROSICKY ARSHA-val eggyidős asszem

Szólj hozzá