A Xerez Club Deportivo érdeklődik Vela iránt, ezt maga a klub is megerősítette.

A Xerez újonc a spanyol elsőosztályban és mindenképp szeretnék erősíteni a csapatukat. Vela neve is felmerült, hisz a mexikói játékos mostanság mellőzött játékos az Arsenalnál.

Vela korábban már játszott az Osasuna és a Salamanca csapatában is.

Az ifjú csatár a januári átigazolási időszakban kölcsönbe kerülhet a kis spanyol csapathoz.

"Több lehetőség után nézelődünk az európai és spanyol piacon, elképzelhető, hogy Carlos fog érkezni télen." -mondta a Xerez CD szóvivője.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
Nem kéne kölcsönadni.
15 éve
Törölt felhasználó
Ostobaság lenne kölcsönadni, minden emberre szükségünk van főleg hogy így is csatárhiány van! Ha mindenképp kölcsön kell adni valakit (ami hülyeség..) akkor inkább menjen Bendtner neki jót tenne, van még mit fejlődnie!
15 éve
Törölt felhasználó
szerintem már neki is eléggé elege lehet ebből, h mindig kölcsön akarjuk adni, sokkal jobb csatár annál, minthogy egy Xerezben játszon, szerintem egy-egy könnyebb bajnokin is beállhatna mosmár
15 éve
Törölt felhasználó
most mondom Vela jobb mint bendő nem mehet el és kész ennyi sérülés közepette nem mehet el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4 csatárunk van töb nincs a 4-3-3-hoz megg legalább 4 csatár kell!!!!!!!!!!!!
15 éve
Törölt felhasználó
Nem-nem Velát ne adjuk most kölcsönbe se semikor! Ha így folytatja, lassan ott kopogtat majd a felnőtt csapat ajtaján! GO VELA!

Szólj hozzá