Arsene Wenger elmondta, hogy januárban NEM tesz ajánlatot a Bordeaux csatáráért, Marouane Chamakhért.

A francia edző nyáron tárgyalásokat folytatott a Ligue1 bajnokával, de nem sikerült megegyezni a marokkóival.

A mester a Highbury Square átadása után beszélt arról, hogy a továbbiakban már nem érdekli Chamakh.

"Nem fogjuk leigazolni. Sok csatárunk van, Eduardo felépült végre, és Bendtner is szerződést hosszabbított. A támadószekció rendben van."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (16)

15 éve
Törölt felhasználó
Majd talán télen meglesz.
15 éve
Törölt felhasználó
tomco nem azért de nem kéne lefikázni a fiatalokat :exclaim: :exclaim: :exclaim: ;-P ;-P ;-P ;) ;) wenger a fiatalokra épít és jól teszi nem kell nekünk nagy sztár ahhoz hogy sikeresek legyünk és wenger sok sztárt nevel , nevelt már ki a fiatalokból és wilsheret meg főleg nem kell fikáznod mert nagyon nagy tehetség.............. :exclaim: :exclaim: :exclaim: :exclaim: ;-P ;-P ;-P ;-P ;-P

am meg shamak 1 nagy szar....... :exclaim: :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
Hát akkor ő már nem lesz a mi focistánk.Nyáron elviszi őt a Juventus vagy valami nagy csapat mert ki kevés fizetést adnánk neki.BB Chamak.Amúgy meg Vik mi az hogy mi lesz a sok fiatallal???? :grrr: Nehogy már miattuk ne igazoljunk jó játékosokat.Bazd Wengernek nehogy már Wilshere ugasson aki csak 16 vagy 17 éves.Ezen múljanak a sikereink hogy "nehogy megsértődjenek a fiatalok".Pffff. :shut:
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy a címe elég szarul hangzik:DHivatalos!Wenger nem veszi megb sahmakot!
15 éve
Törölt felhasználó
ja nem veszi meg hanem majd nyáron elhozza ingyen!legalábbis gondolom.wenger igazi spúr, mér adjon ki egy két milliot télen ha nyáron ingyen jönne, mert elvileg chamak akar nagyon ide jönni!

Szólj hozzá