A Chamakh-saga körülbelül 1 éve tart, ugyanis a játékos azóta adott hangot álmának, amely az arsenalos szerepléséről szól.

A marokkói játékos az előző szezonban bizonyította tehetségét és nagy szerepe volt a Bordeaux bajnoki sikerében is. A francia csapat egyik legjobbja lett és semmi pénzért nem váltak volna meg tőle.

Az Arsenal (a pletykák alapján) egész nyáron azon volt, hogy minél kevesebb pénzért leigazolja a játékost, de a Bordeaux vezetői nem engedtek az elképzelésükből. Végül egy 5 millió fontos ajánlatot utasítottak vissza.

Chamakh augusztus végén többször is elmondta, hogy várni fog az Arsenalra és ha kell, marad a Bordeauxban és ha más választás nincs, 2010 júniusában ingyen igazol az Ágyúsokhoz. -a szerződése júniusban lejár, így ingyen igazolhatóvá válik.

A 25 éves csatár elmondta, hogy nem áll szándékában kiterjeszteni a még meglévő kontaktusát. -így, amennyiben a Bordeaux szeretne pénzt látni a játékosért, legkésőbb januárban kénytelen lesz eladni.

A legfrissebb pletykák szerint az Arsenal télen 1.5 millió fontot fog ajánlani Chamakh-ért. A nyáron ajánlott 5 millió fonthoz képest ez semmi, de elképzelhető, hogy a francia klub eladja a játékost, így legalább látnak érte valamennyi pénzt.

Amennyiben nem jön létre télen a transzfer, nyáron biztos lesz harc Chamakhért, ugyanis a Juventus már jelezte érdeklődését.

A Chamakh-saga korántsem ért véget. Elképzelhető, hogy az érdekesebb része az elkövetkezendő hónapokban fog lezajlani.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (34)

15 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk azért másfél milkáért valljuk be, megéri!
15 éve
Törölt felhasználó
Hát én nagyon nem örülnék neki, számomra hihetetlen unszimpatikus :S :D
15 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én osztom cefre véleményét.Én is egy pozitív ember vagyok csak 5 év bizakodás után nehéz.Már nem bízom annyira a csapatban.Annyira ingadozó a teljesítményünk hogy az hihetetlen.Nem tudjuk hozni a kötelezőt mindig.És abban se reménykedjünk hogy egyszer majd csak felépül mindenki.Mert olyan NEM lesz.Mert valaki mindig sérült lesz. :exclaim:
15 éve
Törölt felhasználó
Janabris azt én se gondolom komolyan hogy megbundázták a meccset csak tudod az ilyen esetekre mindig ez a reakció.Csak menny ki egy akármilyen meccsre ahol azért lehetőleg rajtad kívül lesz még egy szurkolótábor is és a bíró befúj egy tizenegyest az ellenfélnek főleg a meccs vége felé akkor hallhatod a reakciót.Azt fogják énekelni hogy fújd meg a sípot fújd meg jól ... meg azt hogy BUNDA!BUNDA!És én csak azért vagyok ideges mert Eduardo eséséből mi kerekedett ki?Minden lap arról cikkezet meg el is tiltották és mindenki bűnbaknak nyílvánította ki.Most meg ennek az esetnek semmi visszhangja sincs.A 96. percben lőtt egy gólt a MU ami meccset döntött el!!!És tudtommal csak 4 perc volt a hosszabbítás.Meg lehet nézni a PL.com-on az írásos közvetítésnél."96:13 perc goal by Owen."A MU-s kereszttestvére arra hivatkozik hogy Belamy gólöröme miatt.ÁÁÁÁÁ
15 éve
Törölt felhasználó
Cafregubber én szerintem ebben az évben a legjobb a keretünk csak sok a sérült,de egyszer mindenki visszafog térni.A kis csapatok ellen legalább nyerünk 3 góllal ami nagyon biztató és a nagyok ellen is jól ment csak nem volt szerencsénk és vissza fogjuk nyerni a szerencsénket 90 pont fölött fogjuk befejezni a szezont,amivel meg kell lennie a Pl trófeának és a Bl-ben egy jó sorsolással simán megnyerjük egy rossz sorsolással meg nehezen,de így is-úgyis megnyerjük.Ebben a két kupában nagyon bízok és nagy esélyünk is van rá és azt sem tudom mi lesz az Arsenallal ha nem lesz Wenger.Pont ezért csinálja a fiatalítást,hogy a következő edzőnek nagyon könnyű dolga legyen és már ebben az évben is beérett a csapat csak a bírok ellenünk vannak.Tehát egy Bl Pl dupla nagyon simán elképzelhető és szerintem ez REÁLIS, amit te mondasz az egy másik felfogás,de annak is van alapja,de én inkább pozitívan hiszek a csapatba,mint azt mondjam nincs esélyünk, sőt hogy örüljünk ha 4-ek leszünk.Ha már Pl nem is lenne meg,de meglesz akkor is benne leszünk a négybe,mert Wengerrel még soha nem voltunk négyen kivül, ha jól tudom, és még azt is elképzelhetőnek tűnt,hogy ez egy újból veretlen csapat lesz,de a bírok és a szerencsétlenségünk miatt ez nem jött össze.Go Gunners!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá