Arséne Wenger szerint esélytelen, hogy Theo Walcott hátsérülésével szerepeljen a nemzeti válogatottban jővő héten.

A villámgyors szélső nem szerepelt az Ágyúsok előszezonjának nagy részében sem, mindössze a Valencia ellen játszott egy félidőt még augusztus 8-án.

Az a szereplés elegendőnek bizonyult ahhoz, hogy Fabio Capello behívja az angol nemzeti tizenegybe, a 3 nappal későbbi hollandok elleni találkozóra. Mindenesetre Walcott megfizetett a szereplésért, hiszen a hollandusok ellen hátsérülése miatt már nem léphetett pályára.

A 20 éves játékos immáron csapata harmadik mérkőzését volt kénytelen kihagyni, és Wenger sem látja értelmét, hogy Capello kockáztassa a játékos egészségét a szlovénok és a horvátok elleni megmérettetéseken.

Angol válogatott? Nem. Semmiképpen sem

- nyilatkozta a mester a keddi sajtókonferencián.

Nem láttam még olyat, hogy valaki május óta 45 percet játszott, és tétmeccset játszott volna a válogatottban. Teljesen irreális lenne.

Még mindig be van gyulladva a háta, de a vizsgálatok jó eredménnyel zárultak, nincs sérve, de fájdalmai még vannak. Biztosan nem játszhat a Manchester United ellen.

Ha még a Manchester United ellen sem bevethető, hogy szerepelhetne a válogatottban? Az utolsó mérkőzése még júniusban volt. Most augusztus van. Várjuk meg legalább, amíg a fájdalmai megszűnnek.

Wenger cáfolta, hogy a középpályás sérülése rejtélyes lenne, azonban célzott arra, hogy Walcott korábbi vállsérülésének következménye is lehet.

Nem rejtélyes, hiszen a Valencia ellen egy rossz mozdulat következtében sérült le.

- mondta.

Nehéz lenne megmondani (hogy korábbi sérülésének következménye-e - a ford.), akkoriban mindkét vállát műtötték, így vállai kevésbé hajlékonyak. Nem tudom. Sérült, és senki nem tudja, honnan származik ez a sérülés.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

15 éve
Törölt felhasználó
Asszem az volt, hogy megsérült a Valencia ellen, de azt hitték, hogy nem komoly, ezért elment a válogatottal, és ott sem javult. Ezért írták azt, hogy sérülten jött haza. Asszem...
15 éve
Törölt felhasználó
Kár hogy nem jatszhat a Mu ellen :blank:
15 éve
Törölt felhasználó
Jobbulást neki!De most már lassan tényleg visszatérhetne.Már csak azért is mert ő volt a nyáron az egyik legtöbbet fogadkozó játékosunk! :)
15 éve
Törölt felhasználó
Sztem Ezzel Capello mester is tisztába van.xD Amugy énis ugy tudtam h az angolok edzésén sérült meg..xDxDna mindegy nem is ez a lényeg.Biztos a válll sérülésböl jött ez a hát apámnak is igy volt:S
15 éve
Törölt felhasználó
mármint angolok edzésén :D kicsit még fel kell ébrednem asszem

Szólj hozzá