A Bordeaux csatára, Marouane Chamakh kizárta annak a lehetőségét, hogy a West Ham Unitedbe igazol. A 25 éves marokkói válogatott iránt már a Kalapácsosok is élénken érdeklődnek, és az Arsenal is korábban megfigyelője volt a játékosnak.

Chamakh elmondta, hogy nem igazol a West Hamhez, és inkáb a Bordeauxban marad.

Inkább maradok Bordeaux-játékos, a West Hambe nem megyek. Nem ez a célom.

Ahelyett, hogy egy Premier League klubhoz igazolnék, inkább a Bordeauxval folytatom a megkezdett munkát.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
mindenki gazdasági igazgató...ahogy látom....az előző meccsen a sálak se voltak ingyen... a játékosokat is ki kell fizetni, és szerintem az Emirates költségeit még mindig nyögik......

..........már akkor csodálkoznék ha nem lenne valami hülye hír Chamakh-al kapcsolatban........
15 éve
Törölt felhasználó
útólsó órákban várom az új igazolást az a jó hogy most délután lesz vége az átigazolási szezonnak
15 éve
Törölt felhasználó
Ha ,bejutunk a BL-be akkor kezdünk csak igazolni szerintem!Addig nem fog jönni senki ez tuti ,utána viszont csak jönnek páran és szerintem Chamakh is köztük lesz nem lenne rossz vétel és Wenger is tudja mi minden múlik ezen a szezonon!
15 éve
Törölt felhasználó
ide fog jonni, ez tuti...minek fizetnénk érte 10-et, ha jovore ingyen itt fog kikotni...esetleg még télen idejon, kb. 5 millájért, de csak akkor, ha lesérulne valaki...amúgy láttam játszani az 1. fordulóban, s tetszett a játéka
15 éve
Törölt felhasználó
erre csak annyit tudok mondani..Gallas 3mecs 3 gól KÖZÉPHÁTVÉDKÉNT BL be és PL be.ő meg a Ligue 1-be felejtős szerintem nem kell nekünk.Meg am se csatárt kell hozni hanem egy vkp.t padra aki tapasztalt és bármikor beugrik ha Song pihen vagy épp sérült meg egy védő. :exclaim:

Szólj hozzá