Tovább folytatódik Marouane Chamakh egész nyári huzavonája, a marokkói csatárért sorozatban utasítja el az ajánlatokat a Bordeaux, holott korábban éppen az Arsenal is érdeklődött a 23 éves játékosért.

"Úgy hallottam, hogy a Bordeaux elnöke azt mondta, hogy minden majd augusztus 31-én fog eldőlni, ebben pedig 99%-ig biztos volt." - mondta Chamakh.

"Talán igaza van. Ugyanakkor minden egyes nappal csökkennek a reményeim a távozásra. Megértem a klub döntését, amikor elutasíották a Sunderland ajánlatát, az viszont számomra is rejtély, hogy miért tették ugyanezt az Arsenallal."

"Nagyon csalódott voltam akkor, és most is az vagyok. De sikerült valamennyire túljutnom ezen a sokkon, és most már ismét élvezem a játékot. Természetesen az átigazolási szezonnak még nincs vége, de már nem vagyok túl optimista a váltással kapcsalatban."

"Jelenleg most a West Ham az egyetlen kérpm, ugyanakkor úgy tűnik, hogy ők is lemondtak rólam. A problémát megint a Bordeaux jelenti. Nagyon összetett ügy. Ez az, amiért nem akarok több klubbal tárgyalni, amíg az meg nem állapodott a Bordeaux-val."

Chamakh korábban azt kijelentette,hogy ha nem tud elmenni a Bordeauxtól idén nyáron, akkor kitölti az utolsó évét a szerződésében, így jövő nyártól ingyen igazolhatóvá válik:

"Túl korai még megmondani, hogy maradok-e. Jelen pillanatban semmilyen új szerződést nem fogok aláírni a Bordeauxval, mert még mindig szeretnék távozni. Ha megtenném, akkor csak bebörtönzöttnek érezném magam. Jelenleg egy év van hátra a szerződésemből, így jó lapok vannak a kezemben."

A Bordeaux elnöke a The Mirrornak mindeközben kijelentette, hogy Arséne Wenger nem érdeklődik többet Chamakh iránt. Ezt egy telefonbeszélgetésben mondta el Wenger a francia csapat elöljárójának.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (19)

15 éve
Törölt felhasználó
Kösz srácok! 🧀 :D Amúgy én 100-al nyomatom az Arsenalt a szülőkbe viszont az öcsém Chelsea-s.
15 éve
Törölt felhasználó
*legszűkebb
15 éve
Törölt felhasználó
tomco sztem is van benne valami amit faterod mondott,sőt igen logikus elmélet 🧀remélem télleg neki lesz igaza 🧀van egy olyan érzésem h chamak jönni fog az uccsó pillanatokban,sőt sztem hamarabb érkezik chamak mint egy vkp,mostanában nem nagyon hoznak össze senkivel pedig m.diarra v veloso érkezésének örülnék bár lehet egy olyan kéne inkább aki song cseréje lehetne mint matuidi v h írják mert song nagyon jó hálisten 🧀pedig néhány éve milyen falábú gyerek volt 🧀így folytatja akkor hamarosan a legszűkevv elitbe fog tartozni
15 éve
Törölt felhasználó
Szerintem Tomco jogos amit mondtál 🧀Amugy én egyáltalán nem sajnálom h Chamak vagy van aki Samak nak irja nem jön.Nekünk nem csatár kell. %-P
15 éve
Törölt felhasználó
Faterodnak jó gondolatai vannak Tomco!Szerintem igaza van!Már én is nagyon várom az új fejleményeket!

Szólj hozzá