Bár a hírek szerint az Arsenal letett Marouane Chamakh megszerzéséről, könnyen lehet, hogy az elkövetkezendő időszakban Wenger eredeti elképzelései megváltoznak.

A marokkói csatár tegnap két gólt lőtt a Bordeaux színeiben, ugyanakkor továbbra is Angliába szeretne költözni, még az idén. Az álomcsapata az Arsenal lenne, ám kisebb együtteseket sem húz ki. Érdeklődött iránta a West Ham és a Fulham is, ugyanakkor egyik csapat ajánlata sem érte el azt a szintet, amennyi az Arsenalé volt.

A helyzet tehát úgy fest, hogy Chamakh marad a helyén, ami a Bordeaux szempontjából annyiból rossz, hogy a csatár szerződése lejár jövőre, így 2010 nyarán ingyen igazolhatová válik.

"Megpróbáljuk megoldani az átigazolást." - mondta Chamakh.

"Lehet, hogy maradok, de a szerződéshosszabbítás nem téma."

Laurent Black, a francia csapat menedzsere sem zárta ki a transzfert, de csak nagy csapatnak adná el Chamakhot.

"Nem az a kérdés, hogy elengedjük-e, vagy sem, hanem az, hogy hová megy."

"Szerződésünk van - ha egy nagy angol klub tényleg akarja őt, akkor mi is benne lennénk az alkuban. De jelenleg az a nagy angol klub nincs benne az üzletben."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

15 éve
Törölt felhasználó
azért ez nem teljesen igy van,a kp n kell megszerezni a labdákat és onnan kell támadokhoz eljuttatni a labdákat,meg én amugyis szeretem a labdaszerző típusú taktikákat,pl a brazilok is ezt csinálják:D
15 éve
Törölt felhasználó
Remélem hogy a Bordaux beadja a derekát.Ők se hülyék hogy ingyen adják el.Amúgy Van de Vaart is elférne itt főleg úgy hogy ha Fabregas egy-két éven belül esetlegesen valamilyen hihetetlen módon hétfőn elmenne akkor kell egy igazi irányító a köéppályára.És VdV az az!
15 éve
Törölt felhasználó
Igazad van Athlon :D , de ha éppen nem megy a támadás, mint az Everton elleni első 10 percben, akkor védekezni kell!
15 éve
Törölt felhasználó
Jó, de számísd bele, h sok lesz a sérült... akkor meg ő is simán elfér majd a csapatban!!!
15 éve
VKP?? :DD Legjobb védekezés a támadás!!

Szólj hozzá