Miután Klass-Jan Hüntelaar a Milanba igazolt, az Arsenalnak egy elérhető játékos maradt a csatárposztra, ő pedig Marouane Chamakh.

Az Arsenal korábban egy hét milliós ajánlattal próbálta meggyőzni a Bordeaux vezetőségét, hogy adják el a marokkói csatárt, akinek jövőre úgyis lejár a szerződése, így ingyen igazolhatóvá válik. A Bordeaux ennek ellenére nemet mondott, s bár Wenger kijelentette, hogy nem fog új ajánlatot küldeni, a L'Equipe francia lap szerint mégis megtették, két millióval növelték az előzőt.

Arséne Wenger most kifejtette, hogy miért szeretné leigazolni Marouane Chamakhot, ugyanakkor elmondta, hogy nem ér annyit, amennyit a Bordeaux szeretne érte (12 millió).

"Érdeklődünk Chamakh iránt, de a mi szemszögünkből magasan túl van értékelve. Természetesen tisztelnünk kell a Bordeaux döntését, hiszen Marouane szerződésben áll velük, és mindent a csapatának kell eldöntenie. Olyan összegeket kérnek érte, amilyet akarnak." - mondta Wenger.

"Ő egy kiváló játékos, aki a csapatért dolgozik, és jól kijön a többiekkel. Ezek azok a képességeket, amiket kedvelünk az Arsenalnál. De vannak több megoldásunk is. Ne feledjük, hogy Eduardo is visszatért."

Laurent Black, a Bordeaux menedzsere is megszólalt. A francia szakember azt állítja, az Arsenalnak nem kell eléggé Chamakh.

"Vajon az Arsenalnak tényleg kell Chamakh? Pontosan ez az a kérdés, amit felteszek magamnak, és szerintem a válasz nem."

"Őszintén, szerintem ha tényleg akarnák, már 48 órán belül a játékosuk lehetne."

"Persze szeretném, ha maradna. Tavaly év elején mikor ezt elmondtam neki, már akkor Angliába szerződött volna. Ennek ellenére sikerült egy újabb remek szezont töltenie velünk. Ha 10-15 gólt szerez valaki, akkor már elég erős pozícióban lesz ahhoz, hogy elhagyjon bennünket egy nagyobb klubért."

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (25)

15 éve
Törölt felhasználó
hello
aki szereti Henryt annak meg kell hallgatnia ezt!!!!:D:D:D http://www.youtube.com/watch?v=IwRh3spIy1Y
15 éve
Törölt felhasználó
sztem nem kell, ilyen szinten van Bendtner és Vela is akkor minek dobnánk ki a pénzt? Hüntit kellett volna elhozzni nem őt :S
vagy Martinsnak is örültem volna...
15 éve
Törölt felhasználó
Wenger inkább KALOUT igazolja le ne ezt a bénát! -.-'
15 éve
Törölt felhasználó
seva9! Kurvára igazad van :D
15 éve
Törölt felhasználó
Igaza van Wengernek, csak kár lenne elbaszni őt is! Huntiról sikeresen lekéstünk, őt már nem kéne elhanyagolni!! Van elég pénz, nem olyan sok az a 3 millió! (mondom én, akinek jól jönne az :D)

Szólj hozzá