Hetekkel az átigazolási szezon vége előtt már kezd kibontakozni azok névsora, akik még az Arsenal játékosai lehetnek.

Úgy tűnik, hogy Arséne Wengernél prioritást élvez az, hogy Emmanuel Adebayor helyére egy ütőképes támadót igazoljon, aki illeszkedik az Arsenal új, 4-3-3-as formációjához.

Ennek alapján a L'Equipe információi szerint Wenger ismét bepróbálkozik a Bordeuaxnál, méghozzá Marouane Chamakhért. Bár az Arsenal menedzsere korábban azt mondta, hogy nem fog emelni az ajánlatán, és majd jövő nyáron ingyen leigazolja, a Bordeaux elnöke kishíján könyörgött neki, hogy térjenek vissza egy jobb üzlettel. Azt azonban nem tudni, hogy Jean-Louis Triaud mennyire lesz boldog az Arsenal új ajánlatával, hiszen Wengerék 9 millió eurót ajánlanak, míg Triaud 12-t vár.

Vannak azonban egyéb alternatívái is az Arsenalnak. Az egyik Klass-Jan Hüntelaar. Az Arsenal 17 millió fontos ajánlatát a Real Madrid elnöki tanácsadója, Zinedine Zidane is megerősítette, azonban lehet, hogy az Arsenal lecsúszott a hollandról. Egybehangzó spanyol és olasz források ugyanis azt állítják, hogy a Madrid már megegyezett az AC Milannal Hüntelaarról, és a játékos még ma estig alá fog írni az olaszokhoz.

A C-terv pedig: Wenger a Chelseatől szeretné megvenni Salomon Kalout, akinek ugyancsak egy éve van már hátra a szerződéséből, így Chamakh-hoz hasonlóan ő is ingyen igazolhatóvá válná jövő nyáron, ha nem hosszabbít szerződést. Wenger már tavaly nyáron le akarta igazolni a csatárt, ám akkor a Chelsea akkori edzője, Luis Felipe Scolari útját állta a transzfernek. Februárban maga Kalou mondta el, hogy nagy álma egyszer Wengernél dolgozni.

 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (12)

15 éve
Törölt felhasználó
De jó lenne ,ha a C-tervet választanánk! Szerintem Kalou lenne a legjobb!
15 éve
Törölt felhasználó
de attól h chamak afrikai még nem lesz ott az afrika kupán mert marokkó nem vesz részt rajta
15 éve
Törölt felhasználó
mla25-el értek eggyet!!énis örülök minden igazolásnak de nem inkább vkp kéne?.. Song jo de azért kéne egy csere vagy esetlegesen egy nálla idsebb,tapasztaltabb vkp. De az alábbiak közül én Kalout mondom..:D eddig Huntit mondtam volna de ő a milané szal inkább Kalou mint Chamak..
15 éve
Törölt felhasználó
C terv! :D
15 éve
Törölt felhasználó
Touré 5, ezért kéne Huntelaar :))

Szólj hozzá