Úgy tűnik, hiába a 4-3-3-as átállás a formációt illetően, az Arsenalnál Arséne Wenger még mindenképpen szeretne egy csatárt Emmanuel Adebayor helyére. A két játékos neve nem más, mint Marouane Chamakh és Klass-Jan Hüntelaar, noha egyikőjükről sem hallottunk még csak egy épkézláb pletykát sem a közelmúltban.

A prioritást a marokkói játékos jelenti jelen pillanatban. Az a helyzet állt elő, hogy a döntés Chamakhon van. A csatár szerződése jövőre lejár, így szabadon igazolható lesz, a szerződéshosszabbításba pedig nem fog belemenni. Ha az Arsenal lenne Chamakh egyedüli kérője, meggyőződésem, hogy már rég el is adta volna a Bordeaux, de mivel a Blackburn és a Sunderland is érdeklődik, ezért nyúlik az ügy. A francia csapat elnöke elárulta, hogy szeretne már végre pontot tenni az ügylet végére, szóval elképzelhető, hogy már a héten kiderül Chamakh új klubja. Azonban ha Marouane tényleg az Arsenalhoz vágyódik, akkor el fogja mondani a Bordeaux vezetőinek, hogy inkább vár egy évet, és majd ingyen lelép Észak-Londonba. Ekkor pedig Laurent Blanc-ék inkább belemennek a 6,4 millió fontos Arsenal-ajánlatba, mintsem legyen egy évük, címvédőként, egy motiválatlan csatárral és annak tudatában, hogy még annyit sem kaptak volna, mint amennyit Wengerék adtak volna.

A másik jelölt Hüntelaar is elérhető közelségben van. Noha a Tottenham leigazolta Peter Crouchot, s Harry Redknapp nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy a hollandot is megszerzik, itt is az Arsenal tűnik esélyesebbnek, mivel Wenger csapata még a BL-ben is játszhat.
Florentino Pérez tegnap megszerezte Arbeola mellé Xabi Alonsót, így az elkövetkezendő napokban kötelező lesz eladni, mivel a spanyol ligában az a szabály, hogy maximum 25 játékost nevezhetnek a keretbe. Wengerék pedig pontosan ezt fogják kihasználni. Az átigazolási szezon vége felé haladva napról-napra egyre jobban fog csökkeni Hüntelaar kivásárlási ára, mivel a Realnak mindegy lesz, csak menjen akárhová.

Persze lehetséges, hogy más csatárt le Wenger, de jelen pillanatban ők ketten tűnnek a leg magától érthetőbb és elérhető igazolásoknak. Az elkövetkezendő hetekben biztosan hallunk még felőlük.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (18)

15 éve
Törölt felhasználó
mla! Figyeld csak meg hogyha aw leigazolja ami kizárt hogy nem tud szinte semmit se itt csinálni... a Francia bajnokság más! Lassabban folyik a játék mint a PL-ben! És a francia bajnokságban ezrrel könnyeben lehet gólt szerezni is! az hogy 15öt rúgott a francia bajnokságban a Pl-ben még feleannyit se sztem! Egy Wigan szintű csapatban elfér de ide nem kell! Rúgna 5 gólt 1szezonban!
15 éve
Törölt felhasználó
Nemtudom erről mit tudtok de huntellarért bejelentkezett a Milan is szóval ja.
15 éve
Törölt felhasználó
Leírom a sorrendemet hogy szerintem mik lennének a legjobb opciók:
1.Vieira+Huntelaar
2.Matuidi+Huntelaar
3.Vieira+Chamak
4.Matuidi+Chamak

Persze lehet hogy másokat igazol Wenger vagy senkit se.Én őket tartom a legvalószínűbb érkezőknek.
15 éve
Törölt felhasználó
Ja Wenger nem hinném hogy áldozna Huntelaarra annyit.Amúgy ezt a pl-be nem való meg pénzéhes dolgot hagyjuk már.Arshavinnál is a fél társaság ezt pofázta hogy nem ide való meg kell neki a nagy fizetés.Azt most meg már ő a legnormálisabb játékosunk.Úgyhogy ezt ne PLS''''''''
15 éve
Törölt felhasználó
Chamakh lehet hogy jön esetleg Kalu de Huntelaar tuti hogy nem:(((((((((( Wenger nem költ annyit hogy megvehessük hiába van elég pénz:(

Szólj hozzá