Annak ellenére, hogy Arséne Wenger elárulta, hogy nem fog emelni a 7.5 millió eurós ajánlatukon Marouane Chamakhért, a Bordeaux elnöke, Jean-Lous Triaud reménykedik benne, hogy a francia menedzser változtat az elképzelésén.

"Remélem, hogy egy úri megállapodást tudunk megkötni. Ez mindig is tiszta volt köztünk és Chamakh között. Ha a nagy négyesből érkezik ajánlat, mindenképpen el fogjuk fogadni, de olyannak is kell lennie a Bordeaux számára." - mondta Triaud.

"Mindig nehéz megállapítani egy játékos árát. Gyakran az érdeklődő klubok is alakítják ezt. Ebben az esetben számos ilyen csapatról beszélünk. Ha viszont a játékos viszont azt mondja, hogy 'ide megyek, oda pedig nem', akkor könnyebb lehet a helyzete az Arsenalnak."

"Chamakh álma, hogy Wengerékhez igazoljon, és ez érthető is. A Bordeauxval nevelkedett fel, és mi is a lehető legjobbat szeretnék neki."

Triaud azt nem mondta meg, hogy mennyit kellene ajánlania az Arsenalnak.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (52)

15 éve
Törölt felhasználó
Mla25! Igen is kell nekünk csatár! :Vela,Rvp,Dudu,Nick,Walcott (őneki igazából nem tom mi a posztja:D mert aw szélsőként játszatja... na mindegy) ezek közt Rvp,és Ddud is elég sérülékeny ha úgy vesszük :S +kéne egy csatár aki jártas a PL-ben! Igennem Hunti hanem Kalou kell! Őróla tudjuk hogy van PL-tapasztalata....
15 éve
Törölt felhasználó
Azt olvastam h 15 milliót kérnek érte:Olehet h pletyka! De szerintem ennyit nem ér..ja és én Charcutier nem adnám oda Silvestre.t!!!Hasznunkra lehet. szerintem 7.5 Millio ha elengedik jo ha nem akkor nyaljanak sót!Szerintem Chamak többet nem ér..és amugy se csatár poszton kell erősitenünk!Például a Cana üggyel mivan?:OVelosoo nem lenne rossz;):d
15 éve
Törölt felhasználó
Egyetértek Clichy!!! És itt a bozonyíték azoknak, aki szerint a City jobb mint mi! Mi sima 3assal hazaküldtük, ők meg jót szoptak! :D Am a MU-Valencia 2-0!!! A Lokinak meg mégegyszer GRATULA!!!
15 éve
Törölt felhasználó
skacok, szopott a sziti xD á ánaggyon jó a rangers, simán győzelmet érdemeltek. kolonak köze nem volt a meccshez, sztem 2 gól az övé volt.. ájj földig lett alázva a city, kibaszott jó votl látni a szenvedésüket :D
15 éve
Törölt felhasználó
LOL 3-2 RANGERSNEK!!!

Szólj hozzá